دلیلشونمیدونیدمیشه لطفابرش گردونیدمنکه به اعتقادودین یا شخصی اهانت نکردم همه برای من قابل احترامند
نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ولی شاید دعوا شده باشه یا سیاسیش کردن یا کسی توهین کرده باشه وگرنه همینطوری تاپیک کوروش رو نمی بندیم این تاپیکها رو میزنین قفل کنین چون مخالفا و موافقها همیشه باهم دعواشون میشه
طبیعیه چندتا حسود که چشم دیدن کشور خودشونو ندارن گزارش میزنن
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ...
استارتر ببخشید اینجا سوالم رو میپرسم... نی نی یار جان چرا من نمیتونم هیچ کسیرو تگ کنم؟
میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
ببين من ديدم يكي يه چيزايي ميگف درباره احكام زرتشت درباره زن پريود ...
بعد ميگفتن كه اره زن ستيزيه و...
ميخواستم بدونم شما اطلاعي داري؟ درستش رو؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….