2821
2789
عنوان

بیوکنزی

602 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من یه سوال دارم.   

میخوام بدونم کسی تا حالا در مورد اثر بخش بودن بیوکنزی شنیده؟ مثلا برای تغییر رنگ چشم 

خواهش میکنم جواب بدین چون من مغزم داره سوت می‌کشه که همچین کاری بشه کرپ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری به این ندارم ولی برای اطلاعات بیشتر و اطمینان درمورد چند شخصیتی ها تحقیق کنید بعد می بینید که خیلی کارا میشه کرد. 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
واقعا؟ چه عجیب یعنی ذهن آدم همچین قدرتی داره؟

بله ...بیوکنزی تقریبا همون سابلیمیناله از من میشنوی  نرو سمتش چون کافیه تقلبی باشه ذهنتون شستشو میده ....حتی این فایل های صوتی که گاهی به شکل ویدئو هستند میتونن بیماری های مثل سرطان رو درمان کنن

یعنی شنیدیم که کسی گفته با این روش جواب گرفته؟

ااره دوست من ۷ میلیون داد دوتا بسته فایل صوتی گرفت یکی واسه بلندی مو بود یکی واسه شکم صاف جواب داد بهش ولی خب باید ادامه بدا چون متوقف کنه دوباره برمیگرده واینکه شب ها صداهای عجیب غریب میشنوا و با مسکن میخوابه

بله ...بیوکنزی تقریبا همون سابلیمیناله از من میشنوی  نرو سمتش چون کافیه تقلبی باشه ذهنتون شستشو ...

من شنیدم که فقط باعث باز شدن چشم سوم شده در بعضی افراد که خب چیز خیلی بدیم نیست 

یعنی شما واقعا کسی رو دیدی نتیجه بگیره؟ آخه مطمین گفتین که آره اثر بخشه

یعنی میگین انجام شدنیه این موضوع؟

بله 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
من شنیدم که فقط باعث باز شدن چشم سوم شده در بعضی افراد که خب چیز خیلی بدیم نیست  یعنی شما واقع ...

ااره دوست من ظرف سه چهار هفته موهاش واقعا بلند شد شاید باورتون نشه اما اونکه سرش پر موخوره بود دیه موخوره نداشت

ااره دوست من ۷ میلیون داد دوتا بسته فایل صوتی گرفت یکی واسه بلندی مو بود یکی واسه شکم صاف جواب داد ب ...

آخه من شنیدم که اگه زیادم انجام بدین خراب میشه اثرش و بعد چند وقت باید قطع کنی