2777
2789
عنوان

اومیکرون

94 بازدید | 8 پست

سلام من او میکرون گرفتم خیییلیی بدنم بی حسه 

دکتر رفتم فایده نداشت چیکلر کنم زودتر خوب بشم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

2 تا شربت خیلی خوب 

1 شربت برون کلد برای علائم سرماخوردگی و انفولانزا خیلی خوبه ( با معده خالی نباید مصرف بشه) 

برای بچه های 6 تا 12 سال روزی 1 الی 2 بار و هر بار 5 سی سی 

برای بزرگسالان و بچه های بالای 12 سال روزی 2 الی 3 بار و هر بار 5 سی سی 

خانوم های باردار و شیرده نمیتونن استفاده کنن

2  شربت ایمونس که ی نوع مولتی ویتامین کم ایمنی بدن رو بالا میبره هم اطفال هم بزرگسالان میتونن استفاده کنن 

از پیج این خانوم برداشتم 

@midwifery_mamaei

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😷در زمان سرماخوردگی، به اندازه کافی آب بنوشید و بدن را هیدراته نگه دارید 

💧آب کافی به بدن در حذف ویروسها کمک کرده و روند بهبودی راتسریع می بخشد و درد گلو را نیز تسکین می بخشد. 

شستن دست و دماغ مرتب یادتون نره 

از کانال راز سلامتی تو تلگرام برداشتم 

برای امیکرون شنیدم ی سرم هس رینگر اسمشه کلی ویتامین و اینا توشه حالا قبل اینکه بزنین به دکتر یا پرستار شرایط خودتون رو بگین واستون ضرر نداشته باشه ❤❤❤❤ 

قرص جوشان بخورین میتونین این شربت ایمونس خوبه بخورین بعد غذا بخورین که میشه روزی 2 قاشق 😬❤ 

قرص جوشان ویتامین c  هزار میلی گرم رو میتونین  روزی 1 دونه بخورین خیلی اگه از طعمش بدتون میاد همون شربت بالا رو بخورین 

آب هویج آب سیب و اب پرتغال عالیه 

روزی 3 بار اب نمک خوبه 

سرخود آنتی بیوتیک که یکیش اینه 👈( ازیترومایسین )مصرف نکنین فقط همونی که دکتر  میگه مصرف کنین چون عوارض داره بدن در برابرش مقاوم میشه ولی اگه دکتر گفت دیگه بخورین عیب نداره 😇 

ویتامین D سر خود نباید بخورین چون چربه عوارض داره و دوز های مختلفی داره 

باید ازمایش خون بدین پزشک تشخیص بده😘😘

@midwifery_mameai

زنجبیل 

دوستانی که از زنجبیل استفاده میکنن برای کرونا و اینا بیشتر از یک گرم نخورین خطرناکه😇😇😇😇 

اگه اشتباه نکنم به قلب اسیب میزنه البته مطمئن نیستما ولی خب میدونم بیشتر از یک گرم خطر داره 

پ ن بفرس واسه مامانت 🤭😂🥰 

از پیج انرژی مثبت بمب 1 برداشتم استوری هاش بو

مواد مقوی واسه کرونا=ماهیچه خیلی مهمه 🥰مایعات فراوان مثل آب هویچ و شیر موز یا کمپوت گیلاس🥰تخم مرغ آب پز🥰اخبار منفی ممنوع باعث استرس میشه استرس هم سیستم دفاعی بدن رو پایین میاره 🥰چای دارچین و زعفرون و زنجیل زیاد بخورین حتی وقتی مریض نیستین خیلی عالیه البته زیاد زجیبیل باعث قلب درد میشه تعادل داشته باشه🥰موقعی که مریض شدین حمام نرین🥰خربزه و هندوانه و انگور خیلی بده موقعی که مریض هستین قبلش مشکلی نیست 🥰لبینات و مرکبات در زمان کرونا نخورین قبلش مشکلی نیست 🥰🥰عسل عالیه سعی کنین همیشه بخورین 🥰حتما ی ازمایش بدین ببینید چ ویتامینی کم دارین بعد دارو مصرف کنین چون اگه ویتامین بدنتون کم باشه موقع مریضی حالتون بد میشه🥰این موارد نکات خیلی خوبین همیشه به تغذیه تون برسین انشالله همیشه سلامت باشین🥰🥰😍

برا بی حالی خودتو تقویت کن ...برا بدن درد دیکلوفناک

ممنون بانو

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2 تا شربت خیلی خوب  1 شربت برون کلد برای علائم سرماخوردگی و انفولانزا خیلی خوبه ( با معده خ ...

ممنون بانو