2777
2789
عنوان

تا کی باید اینجا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام تلاش تون بکنید که همسرتون راضی کنید خونه بگیره 

ینی باهاش خوب تا کنید اروم و عاشقانه صحبت کنید جوری که سمت شما باشه و به حرف تون گوش بده 

تمام کارایی که دوست داره انجام بدید واسش

به حرفاش تا حدالامکان گوش بدید بهش توجه کنید ابراز علاق کنید تا کلا اخلاقش تغییر کنه یه کاری کنید که خودشم خسته بشه از اینکه خونه جدا ندارید 

نگران نباشید حل میشه خدا بزرگه

به حرفاشون توجه نکنید بگذرید از حافشون از خدا کمک بخواید به امید خدا خونه دار میشید 

جواب شون نده هر چی گفتن تو دلت نریز غما و حرفاشون رو هر طوری هست بریز بیرون ولی هیچی به شوهرو خانوادش نگو بذار کوتاه بیان و خونه بگیرن 

حتی شده تو یه برگه بنویس که سبک شی ولی بحث نکن باهاشو داد بزن خودتو خالی کن ولی با خانوادش و همسرت بحث نکن اجازه نده رو دنده لج بیوفتن مردم همه گرفتاری دارن غصه نخورید 

خونسرد باشید مهم نباشه حرفاشون چون هر وقت بخواید فکر کنید افسردگی میگیرید و ناراحت میشید 

کسی از اینده خبر نداره شاید همین فردا خونه گرفتید 

خداروشاکر باشید که فقط مشکل تون همینه اخه الان ادما خیلی مشکلای بزرگ دارن

به امید خونه دار شدن و عاقبت بخیری تون گلم

هزار بار رفتم با هزار جور وعده وعیدای الکی میان دنبالم

اشتباهت همینه وقتی میدونی حرف الکی میزنن رو حرفاشون حساب میکنی

این بار تا خونه رو نگرفتن برنگرد بگو فقط وقتی میام که کلید خونه رو برام بیاری

اگرم شوهرت حاضر نشد این کارو کنه بکن از این زندگی برو

مردی که به کوچک ترین حقت اهمیت نمیده به درد زندگی نمیخوره

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
بچه دارین؟خب با وعده و وعید قبول نکنین مگه یه خونه کوچیک و حتی یه خوابه اجاره کردن چقدر سخته که بعد ...

از نظر مالی مشکلی ندارن بخدا اینا مشکلشون منم با من لج میکنن

تمام تلاش تون بکنید که همسرتون راضی کنید خونه بگیره  ینی باهاش خوب تا کنید اروم و عاشقانه صحبت ...

من عصبی بشم دعوا میکنم واسم فرق نداره طرفم کس باشه چون داد بیدا نکنم قلبم درد میگیره