2777
2789
عنوان

تا کی باید اینجا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردم بچه بودم اگه زمان به عقب برگرده هیچ وقت قبول نمیکردم

چندسالته؟

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ن متاسفانه خیلی مشکل دارم تو خونه جدا چه برسه هم خونه شم با اونا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه دارین؟خب با وعده و وعید قبول نکنین مگه یه خونه کوچیک و حتی یه خوابه اجاره کردن چقدر سخته که بعد از ۴سال شوهرتون از پسش برنمیاد بالاخره تو این ۴سال باید یه پس انداز کوچیکی داشته باشین

بشون میگم خونه بسازین میگن وقتش نیس فعلا خوشت نمیاد برو خونه بابات

انشالله که دلشون به رحم بیاد خونه بسازن زودی مستقل بشین❤

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒