2777
2789

خواهرم که از رلش گرفته، داداشم برای رلش خریده :/، دوست و اینا زیاد ندارم ولی یه دوست تقریبا نزدیک دارم که اونم قراره باهم برن بیرون بیست و پنجم. ایش بدم میاد از این مسخره بازیا  

منم نشسته ام به در نگاه میکنم و ایمونولوژی میخونم  ولی جدی یه لحظه دلم خواست :(     

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

🥲🥴

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز کو تا ولنتاین:/

دو روز دیگست دیگه ، بیست و پنجم

اینا پیش پیش گفتن و دادن :/

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
ولش بابااااا خودت تنها موفق میشی:) 

تنها دلداری که به خودم میدم  

همشونو بلاگ کن

خواهرم و داداشم عشقامن جلو چشممن  

خواهرم و داداشم عشقامن جلو چشممن    

پس تحملشون کن😂🤦🏻‍♀️😂 بعدمکادو هایی که گرفتن و کوفتشون کن بگوو اهههه این چیه از این تو مترو میفروختن 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی