2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 136 پست
چجوری عزیزم من علایمی ندارم بعضی وقتها یکم تهوع میگیرم ولی هیچ چیزی دلم نمیخاد منظورم ویار ندارم ب ش ...

خودت متونی بفهمی زرنگ تر شدی یانه خواب آلد

اگه تهوع نداری پسره

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم
پس انشالله ک‌پسره 

انشاءالله

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت متونی بفهمی زرنگ تر شدی یانه خواب آلد اگه تهوع نداری پسره

اخه تهوع و تموم دورو وریای من داشتغم همه هم بچه هاشون پسر بود

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
قبلشم آره ولی بعد حاملگیم اصلا احساس سنگینی و اینا نمیکردم 

نه احساس سنگینی نه اونایی که تنبل میشن ومنطورمه واینکه حالت تهوع نداشتی اگه دوتاازاین حالتا باشه دختره

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم
میشه برامن بگی۸هفتمه من باور کن هیچییی علاعم ندارم فقط اشتهام زیاد شده واحساس نفس تنگی دارم علاقم به ...

پسره عزیزم

اخه تهوع و تموم دورو وریای من داشتغم همه هم بچه هاشون پسر بود

مونده چه موقع داشته باشی اگه سرصبحی باشه واز مرغ بدت بیاد دختره

مثل قبلم‌ولی حس میکنم پسره با اینکه بیشتر دختر دوس دارم 

انشاالله همونکه میخوای بشه ولی فک کنم پسره