2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عقل الانم نمی‌رفتم پزشکی پرستاری رو میزدم

به چه علت؟ 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چ جالب

توی ۱ سال گذشته ۲۰۰۰ پرستار از ایران مهاجرت کردن..

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
هر چی به غیر از پول

خب قبولی کنکور پرستاری راحت تر از پزشکیه؛و زودتر وارد بازار کار میشن 

ازونطرف دامنه کاری پرستار در عین حال که خیلی گسترده و سنگینه اما نسبت به پزشکی خیلی محدودتره 

جز بیمارستان و شاید درمانگاه جای دیگه ای نمیتونی کار کنی؛مستقیم با بیمارا در ارتباطی و تمام ناله ها و درخواست ها و دستوراشون برای پرستارهاست 

امکان مهاجرت پرستار خیلی راحت تر از پزشکه

آزادی کاری پرستار خیلی کمتر از پزشکه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
این که بتونی آدم مفیدی باشی 

والا هر کاری که براش تلاش مستمر کنی و سر کارت صبور و مهربان و با وجدان باشی مفیدی

ولی باور کنید پرستارا خیلی زحمت کش تر از دکتر های عمومی هستن و بیشتر کار دکتر هارو پرستارا انجام میدن حتی کشور های خارجی مدرک پزشکی ایران رو قبول نداره و پرستار هارو بع راحتی میپذیره

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

سلام 

کارشناس رادیولوژی

چون امکان کار با دستگاه رادیولوژی ، سی تی اسکن و ام آر ای ، رو دارند ، موقع کار با این دستگاه های تصویر برداری علاوه بر حقوق پایه بابت هر بیمار پرکیس می‌گیرند و بخاطر نوع شیفت چاریشون امکان کار در دو یا سه مرکز رو دارند . یعنی در ماه در حال حاضر چیزی حدود ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان در آمد دارند   بسته به تجربه شون . 

من فرش قرمزم پهن کنن نمیرم پزشکی  چون تا اون موقع پیر میشم باید برم خانه سالمندان

۱۸ سالگی بری دانشگاه با طرح و تخصص ۳۳ سالگی تموم کردی😐خیلیا تو ۳۳ سالگی ب این فکر میکنن برن آژانس درامدش بهتره یااسنپ😐

این کاربری متعلق به یک نفر نیست

به خیلی دلایل پرستاری. اولیش اینه که پرستاری چهار ساله تحصیلش تموم میشه. ولی پزشکی دوره ی طولانی از عمرتو باید درگیر دانشگاه و کشیک و اینا باشی. تو پرستاری میتونی زندگی نرمال تری داشته باشی. هر چند توان بدنی بالایی میخاد و سخته و ادمو فرسوده میکنه البته این موردش برا پزشکیم هست مگه بعد از سال ها و این که شاخه ای باشه زیاد کار فیزیکی نخواد

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉