2777
2789
عنوان

اشتی باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 19 پست
اومدخونه ناهاروشام زیاد اهمیت نمیدم فقط بخاطربچه هادرست میکنم میخوریم جم میکنیم خودش میادداغ میکنه ا ...

خوب کردی

دیگ نرو واس آشتی یک ماه هم ک شد بذار بشه ی بار واس همیشه بشونش سر جاش

من امروز چن بار رقتم آشتی ولی آشتی نکرد دیگ عمرا برم چقدم از کارم پشیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قهرم باش امروز انقد گریه کردم ک حد نداشت آخرم اومد باز بام دعوا کرد رفت بیرون انقد دلم گرفته ک ن ...

الهی عزیزم فقط کم محلی چاره درد مازن های میدونی مامیترسیم که زندگیمون خراب بشه زودپیش قدم میشیم چون دوره خرابه بعد اینا فکرمیکنن کی هستن بذتریک باراونا اززندگیشون بترسن

الهی عزیزم فقط کم محلی چاره درد مازن های میدونی مامیترسیم که زندگیمون خراب بشه زودپیش قدم میشیم چون ...

آره واقعا

من از قهر متنفرم بی محلی حالمو بدتر میکنه واس همین نمیخوام همیشه قهرباشیم ولی اون سرچیزای الکی همش قهره بس پا پیش گذاشتم عادت کرده

آره واقعا من از قهر متنفرم بی محلی حالمو بدتر میکنه واس همین نمیخوام همیشه قهرباشیم ولی اون سرچیزای ...

دقیقامنم متنفرم ازقهرچکارکنم خودموخیلی بی ارزش کردم ازبسی مامانم میگه گناه داره برواشتی،کن ولی این سری دیگه بحرف گوش نمیدم چون اون نمیفهمه