2777
2789
عنوان

اشتی باشوهرم

332 بازدید | 19 پست

سلام بچه هالطفاراهنمایی باهمسرم قهرم همش من پادرمیونی میکنم اون خیلی استقامت داره برای قهر تاحالاشده دوهفته گذشته بازم من رفتم پیشش الانم ۳روز که اصلامحل نمیده صبح میره شب میاداصلانمیپرسه این حوصلش سررفته باشه بادوتابچه خسته شده خیلی اعصابم بهم ریخته چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش که نمیشه من پاپیش بذارم خیلی سخته تادوهفته شده اصلا نیومده بااینکه مقصرخودش منم فقط تودعوامیگم گمشوبروبیرون میخواستم برم خونه بابام که اومدتواتاق بهم گفت پاشوبرو میخوام دروقفل کنم بعدازخونه رفت بیرون در وقفل کرد وگوشیم برد بعداز۱۱سال ازدواج

میفهمم چی میگی ..شوهر منم تا کوچکترین چیزی بشه قهر میکنه..خیلی سخته...من فقط سعی میکنم خلاف میلش حرف ...

دیگه چقدر سکوت همش من پاپیش،میذارم خیلی دیگه به خودمغرورشده فکرکرده کی هست من فقط بخاطرزندگیم کوتاه میومدم ولی الان دیگه میخوام مقاومت کنم 

دیگه چقدر سکوت همش من پاپیش،میذارم خیلی دیگه به خودمغرورشده فکرکرده کی هست من فقط بخاطرزندگیم کوتاه ...

میدونی هر چی بیشتر بجنگی هم متأسفانه لجباز تر میشن....البته یه وقتایی یه توپ وتشری میخوان که بشینن سر جاشون..ولی خوب با وجود بچه ها تو خونه نمیشه ..

میدونی هر چی بیشتر بجنگی هم متأسفانه لجباز تر میشن....البته یه وقتایی یه توپ وتشری میخوان که بشینن س ...

منم فقط بخاطربچه هام ولی چرایک سری اون نفهم که زن هم لطافت خودش داره باخودم گفتم این سری مقاومت کنم من خیلی دل نازکم دل مهربان اون واقعاواقعافکرمیکنم سواستفاده گرشده دیگه نمیدونم بخداچکارکنم

من همیشه نمیتونم پاپیش بذارم برای من خیلی سخت شده

من ظهر بعد از ناهار پسرم خوابید

بهش گفتم  بیا تو اتاق کارت دارم

رفتم منتطر شدم بیاد ولی نیومد.

اومدم بیرون گفتم نشنیدی گفتم کارت دارم؟

گفت همینجا بگو.

منم اصلا دیگه جوابشو ندادم. رفتم سر شطتن ظرفهام و خرید بیرونم و اینا..

جنبه نداشت.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اومدخونه ناهاروشام زیاد اهمیت نمیدم فقط بخاطربچه هادرست میکنم میخوریم جم میکنیم خودش میادداغ میکنه این سری بااعتمادبنفس کامل انشالله میخوام برم جلو ببینم تاکجا همش زشته دیگه برم جلو دیشب دیروز تا شب بیرون بودهم اومدخونه ماشین برداشتم بابچه هام رفتم شام بیرون گفتم فکرنکنه موندشم