2777
2789
عنوان

شاید یه دختر جوون خودکشی کنه کمک کنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 107 پست
منو بگو چقد غصه شو خوردم با چند نفر اینجا در افتادم گفتم زخم زبون نزنین بهش گناه داره  با پیج ...

اره واقعا باز خوبه تاپیکای قبلش پاک نکرده سند و مدرکن 

بعد خب طرف حق داره دیگه پول کمی نیس 

نمیشه ک سر مردم شیره بمالی پول بکنی ازشون بعدم زرتی بگی خوشم ازت نمیاد و کات کنی 

خب جای اینهمه استرس و اینکارا پولشو بده خودشو راحت کنه

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
خب پولش رو بده😑😑این ک کلاهبرداریه ینی چی این همه پول گرفته بعدم کات کرده پ

اره دیگه جای اینکارا پولش بهش برگردونه پول کمیم نیس ک

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا باز خوبه تاپیکای قبلش پاک نکرده سند و مدرکن  بعد خب طرف حق داره دیگه پول کمی نیس&nbs ...

اصلا من نگاه کردم تامیکاش خودش داره عکساش رو پخش میکنه اکثریت تاپیکاش عکسشه عکس خود با ارایش بی ارایش با فی.لتر بی ف.یلتر ....

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اصلا من نگاه کردم تامیکاش خودش داره عکساش رو پخش میکنه اکثریت تاپیکاش عکسشه عکس خود با ارایش بی ارای ...

کلا خیلی مشکوکه 

اصلا من نگاه کردم تامیکاش خودش داره عکساش رو پخش میکنه اکثریت تاپیکاش عکسشه عکس خود با ارایش بی ارای ...

الانم این پیجو رو هی میزاره اکثریت رفتن فالوش کردن 

فالوراش بیشتر شدن😐

الانم این پیجو رو هی میزاره اکثریت رفتن فالوش کردن  فالوراش بیشتر شدن😐

فازش چیه؟ همه تاپیکاش اکثرااا عکسه ...حتی اسکرینام پاک نمیکنخ

من نمیفهمم چرا اینقدد حساسیت نشون میدید ب این چیزا ک بقیه هم سواستعاده میکنن مثلا وقیح تو اینسته کل ...

عزیز ایم وقیح  کیه انقد اسمشو می‌شنویم واقعا عکس همه رو داره منم یبار عکس گداشتم ولی ی دیقه پاک کردم بنظرت اونم برداشته

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔
فازش چیه؟ همه تاپیکاش اکثرااا عکسه ...حتی اسکرینام پاک نمیکنخ

الله اعلم

کاربرای اینجام اکثرا ساده و زودباورن 

ادم حرصش میگیره 

حس میکنم عکس ی دختر دیگ رو داره پخش میکنخ  حتی این اسکرین شاتایی هم ک میگیره میزاره  پاک ...

اگه اینقد حساسه و میترسه چرا روزی شونصد تاپیک میزنه پیچ رو بیشتر پخش میکنه فازشو نمیفهمم واقعا!!!!

اگه اینقد حساسه و میترسه چرا روزی شونصد تاپیک میزنه پیچ رو بیشتر پخش میکنه فازشو نمیفهمم واقعا!!!!

اسی ی کلاهبرداره ب تمام معناستتتتتت...

عزیز ایم وقیح  کیه انقد اسمشو می‌شنویم واقعا عکس همه رو داره منم یبار عکس گداشتم ولی ی دیقه پاک ...

برداشت ک برداشت ب درک 

ی نفره عکسایی اینجا میزارن برمیداره میزاره اینستا 

خب برداشت و گذاشت ب درک مگ تو اینستا عکس کمه؟

برداشت ک برداشت ب درک  ی نفره عکسایی اینجا میزارن برمیداره میزاره اینستا  خب برداشت و گذ ...

رفتم ریپورتش کردم بیشعور رو درخواست فالو هم قبول نمیکنه .آخه میخوام بدونم چه سودی میبره .یعنی تو همه تاپیکا حضور داره بیشعور

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔
رفتم ریپورتش کردم بیشعور رو درخواست فالو هم قبول نمیکنه .آخه میخوام بدونم چه سودی میبره .یعنی تو همه ...

بابا بیخیال عزیزم ۲۰۰ تا عکس گذاشته این همه عکس اینقده خساس نباشید