2777
2789
عنوان

شاید یه دختر جوون خودکشی کنه کمک کنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 107 پست
منم برام مسئله ای نیست  ولی بعضیا خانواده های به شدت تعصبی دارن ممکنه کلی بلا سر دخترشون بیارن ...

خب مشکل از اون مردای جاهل و مثلا غیرتیه اگ این غرتشونه بخوره تو سرشون

اگ جامعه ب این موارد بها نده این ادما سواستفاده نمیکنن...

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ولش کن وقتی پلیس فتا پیگیرنشده با ریپورت چیزی نمیشه ک ..بازم پیج میزنه.. بنظرم حساسیت نشون نده ب ...

افرین حساسیت نشون نده

خسته کردی از بس تاپیک تکراری زدی حالا خوبه توی اون پیج عکس خاصی نیس رفتم فالو کردم دیدم ملتو سره ...

ترو بە خدا قسمت میدم کاری نکن که بقیه فکر کن دروغ میگم اگر نمیتونی کمک کنی لاقل بزار بقیه کمکم کنند من تو شرایط بدی هستم

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
ترو بە خدا قسمت میدم کاری نکن که بقیه فکر کن دروغ میگم اگر نمیتونی کمک کنی لاقل بزار بقیه کمکم کنند ...

چرا حساسیت نشون مبدی بدتر شه؟

چرا حساسیت نشون مبدی بدتر شه؟

در کل چی میخواد از اسی ؟؟

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

هیچی میبینه اسی حساسه دور برداشته 

یکی دیگ منو هک کرد گفت پخش میکنم

گفتم مردکه خر من اگ حساس بودم خودم عکسام تو اینستا نمیذاشتم برو هر چی دوس داری پخس کن منصرف شد

هیچی میبینه اسی حساسه دور برداشته  یکی دیگ منو هک کرد گفت پخش میکنم گفتم مردکه خر من اگ حساس ...

ن بابا الکی نیس اسی از این یارو پول گرفته برای عمل دماغش 

۱۵ م بهش داده الان اسی باهاش کات کرده 

اونم میگه پولامو میخام اسی میپیچونه 

ظاهرا بار اولشم نیس یه نگاهی به تاپیکاش بندازی متوجه میشی 

مقصر خودشه ک راحت عکسشو به این و اون میده 

حتی عکس دخترخالش برا این یارو فرستاده 😒😐

راسته ک میگن عقل نباشه جان در غذابه

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

اسی پول گرفته ازش برای عمل دماغش حالام کات کرده باهاش 

پسره هم میگه پولمو میخام

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
اسی پول گرفته ازش برای عمل دماغش حالام کات کرده باهاش  پسره هم میگه پولمو میخام

منو بگو چقد غصه شو خوردم با چند نفر اینجا در افتادم گفتم زخم زبون نزنین بهش گناه داره 

با پیج خانوادم بلاک کردم 

بعد الان تاپیک هاشو خوندم از کارم عصبی شدم چقد زودباور و دلسوزم واقعا 🤦🏻‍♀️

ن بابا الکی نیس اسی از این یارو پول گرفته برای عمل دماغش  ۱۵ م بهش داده الان اسی باهاش کات کرد ...

خب پولش رو بده😑😑این ک کلاهبرداریه ینی چی این همه پول گرفته بعدم کات کرده پ