2777
2789

من برای صورتم رفتم خیلی خوب جواب نداد حجمش اون بود فقط یکم نازک شد الان رفتم جای دیگه دستگاهش بهتره بزار چند جلسه دیگه برم ببینم چطوره 

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای صورتم رفتم خیلی خوب جواب نداد حجمش اون بود فقط یکم نازک شد الان رفتم جای دیگه دستگاهش بهتره ...

من خودم یه جا رفتم قبل از بارداری ام،ای پی ال بود همش برگشته بیشتر هم شده،الان خیلی ناجور شده،کاش یه دستگاهی پیدا بشه برای همیشه اینا رو نابود کنم..خیلی درد سره

من خودم یه جا رفتم قبل از بارداری ام،ای پی ال بود همش برگشته بیشتر هم شده،الان خیلی ناجور شده،کاش یه ...

صورت و گردنم مو هاش زخیم شده،قبل از لیزر دیگه اینجوری نبود...با اینکه هر روز با نخ بر میدارم بازم خجالت میکشم

من خودم یه جا رفتم قبل از بارداری ام،ای پی ال بود همش برگشته بیشتر هم شده،الان خیلی ناجور شده،کاش یه ...

ای پی ال فایده نداره شبه لیزره لیزر نیس

لیزر الکساندریت سایناشور خیلی خوبه

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

اره والا من قبلا رکسانا بود ولی الان ۳ دستگاه باهم ترکیبه

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
ای پی ال فایده نداره شبه لیزره لیزر نیس لیزر الکساندریت سایناشور خیلی خوبه

باید برم مطب دکتر پوست یا همین مراکز لیزر...میترسم هزینه کنم بازم جواب نده،شوهرم مسخره ام میکنه اینجوری ام

باید برم مطب دکتر پوست یا همین مراکز لیزر...میترسم هزینه کنم بازم جواب نده،شوهرم مسخره ام میکنه اینج ...

ی مرکزی که معتبر باشه

برای امتحان اول قسمتای کوچیک بدنتو برو مثلا زیربغل اگه نتیجه داد فول بادی برو

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹