2777
2789

آخعی منم همسنت بودم با کراشم چت میکردم مامانم فهمید یه جور قشقرق بپا کرد گف دوست پسر داری تو آبروی ما رو بردی🥴😂🥺🔪

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
چجوریشو بیخیال فقط بگید چیکارر کنمممم 

بگو مامان داداش مجازیمه😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه هم سنام دارن ب قول دوستمون مخالف رابطه با جنس مخالفم مسخرم میکنن بقیه

وا چه حرفا منم ندارم اصلنم خوشم نمیاد داشته باشم چرا اجازه میدی مسخره کنن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
😂😂😂دیگه الان باباتم فهمیده که هیچ خالتم فهمیده

خاله ، این خاله بعد مامان اولین نفریه ک هرچیزیو میفهمه😂😐

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
اخه همه هم سنام دارن ب قول دوستمون مخالف رابطه با جنس مخالفم مسخرم میکنن بقیه

چه طرز تفکر احمقانه ای همسنات خودشون انداختن تو چاه تو هم باید بندازی هنوز بچه ای نمیدونی پسرا قصدشون از این دوستیا چیه؟؟؟😏😏😏

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
ن خودتو اصلا درگیرش نکنیااا ک زندگیتو ویرون میکنه اگ وابستش شی خیلییییی چیز بدیه خونه خراب کنه کلاا

میدونم دوستام بودن جلو چشمم ک چجوری بوده رابطشون 

نمیدونم ولی میگم ی چیز عادیه الان تو جامعه ولی من تجربش نکردم تالا

چه طرز تفکر احمقانه ای همسنات خودشون انداختن تو چاه تو هم باید بندازی هنوز بچه ای نمیدونی پسرا قصدشو ...

دقیقا

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁