2777
2789

من 2تا پسر دارم خیلی دختر دوس دارم میگم اگه بخام برم برا ای وی اف تعین جنسیت... برام انجام میدن  یانه 

آخه مشکلی ندارم شوهرمم سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فکر کنم

عزیزم چرا الکی میخایی بری زیر آمپول و قرص های هورمونی و...اعصاب خوردکنیه و استرس و...اینهمه بدو بیا و....

ماها که مجبوریم فلا فراریم ازش😓

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چه حوصله ای داری 

بچه اعصاب میخواد 

دوتا همجنس اتفاقا عالیه 

اره پولشا داری انجام میدن 

من یکی دارم ولی اینقدری بی اعصابو حوصله شدم ولی همیشه دوست داشتم دوتا داشته باشم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چه حوصله ای داری  بچه اعصاب میخواد  دوتا همجنس اتفاقا عالیه  اره پولشا داری انجام ...

منو شوهرم بچه خیلی دوس داریم .. شوهرم پسر خیلی دوس داره ولی من عاشق دخترم خیلی غصه میخورم همش فکر میکنم اگه دختر نداشته باشم یه چیز تو زندگی کم دارم غصه دارم 

منو شوهرم بچه خیلی دوس داریم .. شوهرم پسر خیلی دوس داره ولی من عاشق دخترم خیلی غصه میخورم همش فکر می ...

ریسک نکن طبیعی چون ممکنه اون حنسی که میخوای نشع 

ولی فکر نکن ای وی اف راحته

من اکه بچه بعدیمم یه زمانی اگه خدا خواست باردار شدم دخترم بود خوبه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔