کمتراز صد هست با تعیین جنسیت دست بالا ۳۰یا ۴۰درنظر بگیر ..البته قیمت کلینیک ها متفاوته...ولی تعیین جنسیت هزینه اش یکم بالاست.
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من دوتا پسر داشتم ناخواسته باردار شدم خدا به من یه دختر داد ماشالا اینقدر شلوغه واذیت می کنه پسرم میگه مامان همش می گفتی دختر خوبه خوبه اینم از دخترت از صد تاپسر شلوغتره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمتراز صد هست با تعیین جنسیت دست بالا ۳۰یا ۴۰درنظر بگیر ..البته قیمت کلینیک ها متفاوته...ولی تعیین ج ...
اگه نخایی تعیین جنسیت کنی چقد میشه هزینه ش؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
ی سوال دیگه هم داشتم.اگه با آی وی اف بارداربشیم تو ۹ماه حاملگی هم باز آمپول میزنن؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ممنونم ازت عزیزم ی سوال دیگه هم داشتم.اگه با آی وی اف بارداربشیم تو ۹ماه حاملگی هم باز آمپول میزنن؟
خواهش میکنم...بستگی به شرایط خودت داره دیگه...مثلا اگر لکه بینی داشته باشی حتما از داروی ضد سقط استفاده میکنن واست..یا اگر مشکل انعقاد خون داشته باشی تو بارداری از امپول هپارین...اگر شرایط بارداری نرمال باشه فقط داروهای ویتامینی وروتین استفاده میشه.
خواهش میکنم...بستگی به شرایط خودت داره دیگه...مثلا اگر لکه بینی داشته باشی حتما از داروی ضد سقط استف ...
آها..و باز هم ممنونم ازت خیالم راحت شد😘