2777
2789
عنوان

پرینت تماس 😭و کلا سیم‌کارت و مکالماتش بیایین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 70 پست

عزیزم من تو مرکز ایرانسل بودم قبلا

اول ک جز خودت نمیدن ب کسی بعدم کد روی خطتت میاد خطم ک دست خودته

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

نمیشناسیش ک ی آدم روانیه

داری بی منطق میگی خب 

شناختن نداره که 

تو اگه عاقل باشی به داداشت میگی،نامزدتم که پشتته 

یا یه چیزی هست،یا نامزد نداری 

مگه میشه ادم داداشش باشه،باباش باشه،نامزدم داشته باشه بد بگه عموم وای؟ 

خب بجای اینکه خودتو بکشی یا اون تورو بکشه به داداشت و بابات بگو

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو مرکز ایرانسل بودم قبلا اول ک جز خودت نمیدن ب کسی بعدم کد روی خطتت میاد خطم ک دست خودته

خب پس خدا رو شکر 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
خب پس خدا رو شکر 

آره خیالت راحت نمیتونه بگیره

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

آره خیالت راحت نمیتونه بگیره

فقط حواست باشه ایرانسل من یا اگه همراه هس همراه من نصب نکنه رو گوشیش با شماره تو

اینا رو گفتم بدتر داغ کرده میخاد بگیره

دوست من با رلش حرف میزد باباش رف پرینت گرف

ن شماره افتاد ن چیزی اونم با شماره خونه ن گوشی

وقتی گوشی ب اسم خودت باشه پرینتش برا خودت میاد

و اینکه اصلا نمیتونه پرینت بگیره

لطفا برا قبولیم تو کنکور ی صلوات بفرستین برام✨💓
فقط حواست باشه ایرانسل من یا اگه همراه هس همراه من نصب نکنه رو گوشیش با شماره تو

ن دیگ کد میخاد ایرانسل من

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

والا من همین تازگی ها دیدم که یه غریبه با پارتی پرینت کسی رو گرفته.

عزیز من خانواده بهترین پشتیبان هستند.شاید حالا یه دعوا کنن ولی صد درصد پشتت هستند.با خانواده مشکلت رو درمیون بزار

دوست من با رلش حرف میزد باباش رف پرینت گرف ن شماره افتاد ن چیزی اونم با شماره خونه ن گوشی وقتی گوش ...

اخیش🥺🥺

ن دیگ کد میخاد ایرانسل من

آره منظورم گوشیتو ب ی بهونه بگیره

حالا بگو چیکار کردی ک عموت حساس شده کنجکاو شدم😐

ولش😭😭در رابطه با عموم ،من و نامزدمه 

دارم دق میکنم زنموم گفت میخاد بره پلیس +۱۰بگیره من قسمش دادم نره 

بخدا دارم میمیرم از ترس