بابا بسه دیگه اصلا درست نیست شرح حال کنید و مجردای بیچاره رو از ازدواج بترسونید داره حرصم در میاد😒 تاالان سعی داشتم درک کنم اما خطاب به اون خانم باید بگم..
شما تاحالا فکر کردی که همسرت چقدر عذاب میکشه وقتی بحث میکنین بهم اخم میکنین؟اون بیچاره حتی غرورش اجازه نمیده گریه کنه💔..کسیو برای دردو دل نداره..مردا هیچکودومشون حتی پیش صمیمی ترین دوستاشون از زندگیشون چیزی نمیگن اینو بااطمینان میگم..تنها یه سری مسائلو برای مادرشون تعریف میکنن ..بیاین خودمونو جای اونا بذاریم ..جااون که احساس مسئولیت داره و بار زندگی رو دوش اونه ..بیاین فکرمونو وسعت ببخشیم..خانوم باشیم و پخته تر😘..اگر شمای نوعی هنوز اول زندگیته و تجربه برخورد با خیلی از مسائل رو نداری حق نداری تاپیک بذاری و نارضایتیتو تو یه مکان عمومی به استدالی برای شخصیت بد مردها تبدیل کنی! بانو ی عزیزم شما هر سنی هم داری به بلوغ فکری نرسیدید میتونین درخواست کنید کمکتون کنیم یا از یه راه دیگه حلش کنید این درست نیست غم دلتونو مثل پتک بکوبید تو سر بقیه...بنده هم هنوز یه سالو نیم نامزد کردم مشکلات زیادی دارم بارها دعوا کردیم اما سعی کردم کتاب بخونم مشاوره بگیرم سطح درکمو بالا ببرم..اینجوری هم خودت به ارامش میرسی و هم خوشحالی که بجای صرف وقت برای تولید انرژی منفی ،به ارتقای کیفیت زندگیت پرداختی...😄
نمیدونم کسی بابت این تاپیک ناراحت خواهد شد یا نه به هرحال من فقط میخوام خواهشی رو مطرح کنم..ناهنجاری ایجاد نکنیم!🌹