2777
2789
عنوان

دندون دائمی جلو

220 بازدید | 10 پست

سلام دوستای عزیزم

پارسال دندونای دایمی جلویی پسرم شکست😭😭

هر دوتاش رو عصب کشی و پر کردیم ولی بعضی شبا فکر میکنم اگه دندونش بریزه باید چکار کنم انقد فکر میکنم و گریه میکنم که خوابش رو میبینم.

همش تو نت هم مقاله و مطلب دندون شکسته میخونم😢

آخه تقصیر من بودم به پسرم گفتم بره برام دستمال بیاره و این اتفاق افتاد😭😭😭

amazimi6170

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با کامپوزیت درست کردن همش میترسم .چون عصب کشی شده و میگن دوندون عصب کشی شده فایده نداره و می‌ری ...

نه بابا اصلا اینطور نیست اینهمه ادم دندون عصب کشی میکنن 

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
خیلی ممنونم خداکنه همین طور باشه

نگران نباش خداروشکر ک اتفاق بدتری نیفتاده اگه خدای نکرده سرش ضربه میخورد چی...دندون ک هزار تا راه حل داره...خداروشکر کن و به بچه ات دلگرمی بده ک اونم استرس نداشته باشه

نگران نباش خداروشکر ک اتفاق بدتری نیفتاده اگه خدای نکرده سرش ضربه میخورد چی...دندون ک هزار تا راه حل ...

اره بعضی موقع ها که دیگه خیلی فکر میکنم و درگیرم به خودم دلداری میدم میگم خداروشکر مشکل خاصی نیست طفلی بچه م انقد که گفتم مراقب باش که اون شب یواشکی به باباش می‌گفت که من متوجه نشم می‌گفت بابا مگه دندونم خراب میشه دوباره😢

amazimi6170
اره بعضی موقع ها که دیگه خیلی فکر میکنم و درگیرم به خودم دلداری میدم میگم خداروشکر مشکل خاصی نیست طف ...

عزیزم واقعا هم باید خداروشکر کرد ...فکر بچه رو خراب نکن گناه داره بهش بگو دندونت دیگه خراب نمیشه...خواهش میگنم انشاالله همیشه سالم باشید

عزیزم واقعا هم باید خداروشکر کرد ...فکر بچه رو خراب نکن گناه داره بهش بگو دندونت دیگه خراب نمیشه...خ ...

آره باید بهش اعتماد بنفس بدم بعضی موقع ها میگم کارم اشتباهه نباید مدام بهش گوشزد کنم ولی....

ممنون از خانمی🌷 همیشه موفق و سلامت باشی

amazimi6170