2821
2789
عنوان

پسرم توی خواب

276 بازدید | 25 پست

پسرم توی خواب حرف میزنه 

ولی من نمیدونم با چه زبونی صحبت میکنه

من خودم هم وقتی کوچک بودم همینطور بودم 

مادرو خواهرم بهم میگفتن  توی خواب به یا زبون دیگه صحبت میکنی  

به نظر شما چرا این طوری هستیم ما 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک بچه بودم عاشق انگلیسی صحبت کردن بودم بلدم نبودم همینجوری چرت و پرت میگفتم واسه خودم تو خوابم انگلیسی صحبت میکرم داداشم اینا اینقد میخندیدن

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

الهییییی

حالا من دیشب همسرم وسط خواب بیدار شد منو بیدار کرده میگ ما بچه داشتیم یا نه😐😐😐زبون اینم من نمیفهمم😂

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
الهییییی حالا من دیشب همسرم وسط خواب بیدار شد منو بیدار کرده میگ ما بچه داشتیم یا نه😐😐😐زبون اینم ...

😂😂😂😂😂

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
حالا بچه دارین یا نه شایدم شب جمعه ای میخواسته یکی بسازه      

ن نداریم

یبار سقط داشتم 

جفتمون مریض شدیم دیگ حال چیزیو نداریم😅

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اینسری صداش ضبط کن و برای کسی که تو کانون کار میکنه ارسال کن ببین واقعا یه زبان دیگه است یا از خودش ...

الان خودم هم همین فکر بودم که صداش ضبط کنم  که بیدار شد 

هرچه ازش پرسیدم چی گفتی     گفت  گفتم آب بهم بده تشنمه 

ولی اصلا فارسی نگفت

پس شب جمعه به فکر افتاده بنده خدا

😂😂😂وای انقدر خندم گرفته بود گفتم ن نداریم بخواب

گفت اخی بعد خوابید 

صبحم یادش نمیومد هرچی تعریف میکردم میگفت تو خواب دیدی من شبا تو خواب حرف نمیزنم اصلا گردن نمیگرفت😂😂😂

من خودم که خانوادم بهم میگفتن یه زبون دیگه صحبت میکردی 

همیشه به این فکر هستم که شاید من بچه کسی دیگه هستم   و توی بیمارستان عوض شدم 

شاید اون زبونی که توی خواب حرف میزنم زبون مادریم هست و خودم نمیدونم