2777
2789

‏یک سیستم دولتی و شبانه‌روزی در آلمان در هر موردی که زن یا دختری در خطر خشونت باشه بلافاصله به یکی از خانه‌های امن زنان منتقل و شرایط استقلالش رو فراهم می‌کنه. در صورت خواست زن، آدرسش برای همیشه از دسترس خانواده خارج می‌شه.
فقط کافیه تلفن بزنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دار بودم هم چین جایی مد نظرم بود در ایران :( 

ولی یه زن خانه دار بیکارم :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بیخیال همین که تاحالا تواین کشور نمردیم و سالمیم شکرخدا ....حالا ی سری میگن شما در پی این هستین بگین که ما پیشرفت نکردیم و ایران عقب موندس😑

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
اگه ایران از اینا داشت که همه اونجا بودیم الان😅

😁😁😁😆😆😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پول دار بودم هم چین جایی مد نظرم بود در ایران :(  ولی یه زن خانه دار بیکارم :(

خونه داری یکی از سختترین‌کارها و شغلای دنیاست ولی متاسفانه چون ظاهرا دستمزد نداره بهش میگیم بیکاری

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
خونه داری یکی از سختترین‌کارها و شغلای دنیاست ولی متاسفانه چون ظاهرا دستمزد نداره بهش میگیم بیکاری

اره . وجه اجتماعی نداره .

من حتی اون مکان رو باتموم امکانات و تموم امنیتهاش در نظرم بود .

اسمشم میخواستم بزارم حمایت از دختران و زنان بد سرپرست .

نشد :(  قسمتم نشد :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آخی عزیزم دل بزرگی داری منم خانه داربیکارم کاش شغلی داشتم☹️

ممنون . 

متاسفانه ادمایی مثل من فقط طرح تو مغزشونه .

انجامش پول نیاز داره :(