کیف کردم دیدمش....اصلا انرژی گرفتم...مانتوی سرخابی....شلوار مام فیت سفید با کفش کالج سفید...شال سفید موها سفید...
بعد بشاش و سرزنده...اصلا پر از انرژی مثبت....لبخند به لب....
خدایا اگه قراره به پیری برسم،لطفا همینجور سرزنده باشم....🤗😊🥰😍
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
اصلا خیلی خوب بود...دلم میخواست برم جلوشو بگیرم بگم با من دوست میشی؟😆😁
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
مثل عمه ی من 🤗انقدر قشنگ تیپ میزنه که حد نداره ماشالا خودشم خیلی خوشگله
خدا حفظش کنه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
بعد یه جا کار میکردم،یه همکار خانم داشتیم اونم سنش بالا بود،بیرون با بچه دیدیمش،یه کاپشن قرمز خوشگل پوشیده بود،با یه شال پلنگی قشنگ،بهش میومد حسابی ،بعد یکی از همکارا گفت فلانی رو...انگار دختر ۲۰ ساله اس....من گفتم چرا قشنگه که..من لنقدر دوست دارم آدما تو سن بالا اینجوری خوشگل میگردن....اصلا دل آدم جوون میشه