2777
2789

سلام خانما خواهرم زایمان سومش هست.سزارین

بهش گفته بودن جفتت سر راهی هست و چسبیده به رحم

ده روز پیش نصف شب یهو خونریزی شدید کرد بردیمش بیمارستان

سه روز هم بستری بود و خونریزیش قطع شد  دکترش مرخصش کرد و استراحت مطلق تجویز کرد 

همش خوابیده فقط برا دستشویی بلند میشه حالا باز دیشب خونریزی داشت ولی باز از صبح نداشته

کسی بوده اینجوری باشه؟ هفته چند زایمان کرده؟ رحم رو تخلیه کردن؟ بچه سالم بوده؟ ب خواهرم گفتن ۳۴ هفته ختم بارداری رو اعلام میکنیم ولی امکان اینکه زودتر هم بشه خیلی زیاده ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بهمون بگید 🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اطلاعی داشتم دربارش

الهی که دوران بارداری رو به سلامتی طی کنن همه مامانا🤲🏻

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
اره اطرافیان بودن بچه سالم بوده بچه ۳۴رهفته کامله

اخه بهش گفتن احتمال اینکه تا ۳۴بمونه خیلی کمه یعنی زودتر میشه زایمانش واسه همین خیلی می‌ترسیم...آشنای شما هم جفتش سر راهی بود؟ خونریزی داشت؟

اخه بهش گفتن احتمال اینکه تا ۳۴بمونه خیلی کمه یعنی زودتر میشه زایمانش واسه همین خیلی می‌ترسیم...آشنا ...

وقتی زایمان کرد چسبندکی جفت داشت مجور شدن رحم رو در بیارن به بچه هم امپول ریه میزنن میمونه

اخه بهش گفتن احتمال اینکه تا ۳۴بمونه خیلی کمه یعنی زودتر میشه زایمانش واسه همین خیلی می‌ترسیم...آشنا ...

اگه آمپول برای تشکیل ریه زدن بله بچه اگه زود به دنیا بیاد میمونه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بله عزیزم همون ده روز پیش زدن یعنی بین هفته ۳۰ تا ۳۴هم زایمان باشه بچه میمونه؟

اره عزیز انشاءالله. خواست خدا باشه میمونه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.