2777
2789
عنوان

دلم گرفته

108 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

میگم شما چیکار میکنید حوصلتون سر نمیره.من کل هفته تو خونه ام.واقعا حوصلم سر میره.چیکار کنم از این وضعیت در بیام.از وقتی ازدواج کردم اینحوریم.مجرد بودم هیچوقت بیکار نمیموندم واسه همین بیشتر اذیت میشم.

از بس دردسر دارم حوصله چی میگه😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت زندگی من انقد یکنواخته که نگو

ناشکری نکن حداقلش تو سختی نداره 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
ناشکری نکن حداقلش تو سختی نداره 

ولی اینم سختی هست.غک کن کل هفته تنها کسی که میبینی تنها کسی که باهاش حرف میزنی فقط همسرت باشه نه تفریحی نه خریدی نه مهمونی هیچیییی

ولی اینم سختی هست.غک کن کل هفته تنها کسی که میبینی تنها کسی که باهاش حرف میزنی فقط همسرت باشه نه تفر ...

خوب خودت اینکارو میکنی تو باید خودت روز رو برات قشنگ گکنی تفریح کن خرید برو 

خوب خودت اینکارو میکنی تو باید خودت روز رو برات قشنگ گکنی تفریح کن خرید برو 

اخه چه تفریحی؟تنهایی چی کار کنم؟ کجا برم؟ هر روزم نمیشه خرید کرد که.تازه پولشم ندارم

اخه چه تفریحی؟تنهایی چی کار کنم؟ کجا برم؟ هر روزم نمیشه خرید کرد که.تازه پولشم ندارم

خوب تو هم برو سرکار 

اینطوری هم حوصلت سر نمیره هم کمکم میکنی 

دیگه از کار کردن من گذشته. همون موقع ها هم در یدر دنبال کار بودم پیدا نشد.

چ بد 😥

خوب ورزش رو دنبال کنین