2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد طلا

148 بازدید | 13 پست

یه گوشواره  ۱ گرم و ۸۳۰ سوت/صوت🤦‍♀️😅

الان چقدر فروش میره؟ 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت طلای دست دوم ۱۱۴۸۰۰۰

امروز هر گرم   ۱۱۶۳۰۰۰  بود

الان با این قیمتی که شما گفتید  ۱ گرم و ۱۸۰  چقدر میشه؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
اونی که شما میگید قیمت خریده نه فروش  

میدونم

میگم الان بخوام بفروشم  چقدر میشه ؟

میدونم میگم الان بخوام بفروشم  چقدر میشه ؟

قیمت طلا هرچقدر باشه در وزن طلا ضرب کن

نباید از قیمت رو تابلو کمتر بخرن چون بدون مالیات ازتون میخرن خودشون جای طلا نو میفروشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
قیمت طلا هرچقدر باشه در وزن طلا ضرب کن نباید از قیمت رو تابلو کمتر بخرن چون بدون مالیات ازتون میخرن ...

میشه شما بهم بگید  قیمت ۱ گرم و ۸۳۰  چقدر میشه ؟

کسی جوابمو نداد

خودم‌پارسال ۲۴۷۰ خریدم با تخفیف

قیمت اصل ۲۵۰۰ بود 

میشه شما بهم بگید  قیمت ۱ گرم و ۸۳۰  چقدر میشه ؟ کسی جوابمو نداد خودم‌پارسال ۲۴۷۰ خریدم ...

2.129میشه 

پارسال گرمی چند بود که 2.5 شده؟ 

البته دستمزد ها زیاده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
2.129میشه  پارسال گرمی چند بود که 2.5 شده؟  البته دستمزد ها زیاده

اون موقع که خریدمش گرمی  ۱ میلیون و ۴۵هزارتومن بود

پس با این اوصاف ضرر میکنم اگه فردا بفروشمش

بنظر شما بفروشم پول روش بذارم یچیز دیگه بخرم  ؟ 

اون موقع که خریدمش گرمی  ۱ میلیون و ۴۵هزارتومن بود پس با این اوصاف ضرر میکنم اگه فردا بفروشمش ...

من بودم نمیفروختم