2777
2789

برا ای یو ای من روز ۱۱ هم فولیکولام ۲۰ بودن ینی دیر نمیشه

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
نه اگه دکتر گفته نه لازمه. بعدم حتما روزای قبل و بعدشم انجام بدین.

امروز ۱۳ هممه امشب قراره امپول بزنم فردام ن پس فردا باید برم ای یو ای ینی واقعا دیر نمیشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا امپولای بعدی رو نزنی اصلاا دیر نمیشه. مگه دکترت تازه کاره؟

ن اتفاقا خیلم کارش خوبه اما نمیدونم چرا فکرم درگیره

فولی ۲۵ و اینا خوبه. پس خیالت راحت دیر نمیشه.

ینی ۲۰ خوب نیس؟ 😔من تنبلی دارم میترسم ازاد نکنه

نگران نباش. برای همین گفته زوده. چرا بیست خوبه ولی بزرگتر بهتره. رسیده تره.

ان شاءالله ک بگیره دیگ ۴ ساله منتظرم 

ن اتفاقا خیلم کارش خوبه اما نمیدونم چرا فکرم درگیره

پس سرتو گرم کن. از الان اینقدر فکر کنی بعدش که کردی میخای چکار کنی تا پری بشی روانی میشی. از الان سرگرم یه تفریحی بافتنی گلسازی دوخت و دوز و پخت و پز و تزیینات خونه شو.

امروز ۱۳ هممه امشب قراره امپول بزنم فردام ن پس فردا باید برم ای یو ای ینی واقعا دیر نمیشه؟ 

سلام عزیزم خوبی. 

اصلا نگران نباش دیر نمیشه

بعد آمپول 36ساعت وقت هس فولیه 20عالیه عالی

بد بدلت راه نده بخاد بگیره میگیره موقع آی یو آی راحت باش آزاد بگیر خودتو بسم الله بگو قبلش دعای نادعلی بخون توکل کن بخدا 

اگر وقتش رسیده باشه میشه 

بعدش ممکنه ی مایعی ازت خارح بشه نگران نشو اونا اضافیاشه ی قطرشم بمونه داخل کافیه. 

آی یو آی کردی برو خونه استراحت تا فردا. بعد کارهای سبک بکن. دمه عیده مواظب باش کار سنگین انجام ندی. فردا شبه ای یو ای اگر تونستی نزدیکی کنید خیلی مهمه نزدیکی. صبح ک با شوهرت میری بری آی یو آی حتما ی لیوان قهوه بده بخوره. این دو سه روزم خیلی بهش برس تا اسپرمش قوی بشه موز مغزیجات بده بخوره. 

من خودم با فولی یازده دوازده شایدم پونزده حامله شدم تو فقط ب این باور باش اگه وقتش رسیده باشه خدا میده. 

سلام عزیزم خوبی.  اصلا نگران نباش دیر نمیشه بعد آمپول 36ساعت وقت هس فولیه 20عالیه عالی بد بد ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از رهنمایت دعا کن برام وقتش اومدع باشع😍🙏🏻