2777
2789

من ی جیز میگم ک خود بعد اینکه پولتو از دست دادی بهش میرسی 

الان هیچی نخر چرا?چون ادم باید خودش بلد باشه وگرنه پولشو از دست میده من خودم بلدم ودی سیگنال نمیدم چون حتی اگه درستم بگم طرف پولش از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی جیز میگم ک خود بعد اینکه پولتو از دست دادی بهش میرسی  الان هیچی نخر چرا?چون ادم باید خودش ...

خیلی ها سود کردن !!

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
خیلی ها سود کردن !!

از سیگنال گیری?

دوتا معامله سود میکنی سومی پولت نصفش میره بدبخت میشی

ببین من خودم سیگنال نگرفتم هیچ وقت چون جواب نمیدههه

چون هیچ مدیریت سرمایه ای توی سیگنال گیری نیست دوست من🙂

از سیگنال گیری? دوتا معامله سود میکنی سومی پولت نصفش میره بدبخت میشی ببین من خودم سیگنال نگرفتم هی ...

میشه درخواست دوستی قبول کنی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
از سیگنال گیری? دوتا معامله سود میکنی سومی پولت نصفش میره بدبخت میشی ببین من خودم سیگنال نگرفتم هی ...

خیر سینگال از کسی نگرفتم 

کلی هم سود کردم 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
پس چیکار کنم دوست من 

توی تاپیکی ک گفتم کاربر بانوی اسمانی 11دانش بالایی داره 

چندین سال توی این کاره خواستی سوال کن خیلی قشنگ راهنمایت میکنه 

سیگنال نگرفتی چجوری سود کردی?شانسی? این ک بدتره شما بعدا ب حرف من میرسی عزیزم

خودم دانششو دارم 🙂🙂