2777
2789

خودم تنهام تو خونه 

مشکل بدی برام پیش اومدە پای آبرو درمیونە ابروی خودم ابروی خانوادم. هیچ جورە اروم نمیشم 

مشکلمو بە صورت خلاصه میگم با یه اقای کورد عراق تو اینستا اشنا شدم.۳ماه باهم حرف میزدیم راجبه ازدواج..

اون اقا به من نگفته بود که قدش۱۵۰هستش و گفته بود ۱۷۰هستش چون من خودم ۱۶۵هستم برام مهم نبود میگفتم خب۵سانت بلند تره دیگه اما نمیدونستم دراصل۱۵۰هستش و همه عکساش و تو تماس تصویری فقط تا نصفه مشخص بود تا اینکه تو یه عکس قدیمی که انگار یادش رفته بود کات کنه متوجه شدم نسبت به اطرافیان زیادی کوتاهه هم قد یه بچه.وقتی که بروش اوردم گفت مگه چیه و کلی مرد هست که از زنشون کوتاه ترن.
من نتونستم چنین چیزیو قبول کنم.تو این بین برام از عراق کادو فرستاده بود و من چند باری خواستم برم سرکار که نزاشت و التماس میکرد خودم برات میفرستم.و با خواهش التماس برام پول فرستاد هر چند من میگفتم خودم باید برم سرکارو این حرفا اون قبول نمیکرد.بخاطر قدش نتونستم کنار بیام و گفتم که پولت رو در اولین فرصت که اومد دستم میفرستم برات.اونم حلال کرد و گفت من به دل فرستادم.
خلاصه الان بعد چند وقت پیداش شده و برام پیج زده اسم و فامیل و محل زندگی و اصالتمو اسم فامیل خانوادمو عکس خودم و برادرم مادرم رو تو پیج گذاشته و همه اقوامم رو فالو کرده و درحال جمع کردن فالوره
دیشب خیلی بد تحدیدم کرد جوری که معدم تیر کشید از زندگی سیر شدم به فکر خودکشیم
خواهش میکنم برام دعا کنید برای ابروم
من اشتباه کردم اشتباهمو قبول دارم
الان اگه بخوام شکایت کنم پلیس فتا ایا چون خارج از ایرانه پیگیری میشه?حالم خیلی بده برام دعا کنید هر لحظه تو فکر خودکشی هستم

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم خیلی بد شده بنظرم حتما به پلیس مراجعه کن 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .