2777
2789
عنوان

تا حالا نذری شنیدین که معجزه کنه و شفا بده یه مریضی سخت رو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28233 بازدید | 67 پست

عزیزم بیماریشون چی هست اگه دوست داشتین بگین فقط اول ازهمه ازخدابخواه وبعدواسه یکی ازامامان وپیامبران عزیزمون نذربده ازخدابخواه حال پدرت خوب بشه اگه دوست داشتین روز مبعث حضرت محمد(ص)هرغذایی برحسب توانایتون یاهرچی که دوست دارین نذر کنین وبین مردم پخش کنین ایشالله که حاجت روابشن پدرعزیزتون به آبروی حضرت محمد(ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا خوندم ۳۰ مرتبه سوره حمد تأثیرگذاره.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

سلام به همگی

من همسرم دچار یه بیماری عجیب شده که که لوزه ها متورم و پر از سفیدی میشه

هیچکس نتونست تشخیص بده

از درد گریه میکنه

نمیتونه خوب نفس بکشه

داره عذاب میکشه و من کاری از دستم برنمیاد

خودش نوکر امام حسینه و هر روز زیارت عاشورا میخونه و نماز اول وقت، آدم مظلوم و ساکتیه

دلم براش خیلی میسوزه

خواهش میکنم دعا کنید خوب بشه😔هیچی هم نمیتونه بخوره و بلعش بسیار سخته

من به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم

تو رو خدا براش دعا کنید 🤲🙏

آوا هستمه ... ته کچیک   

ختم ۱۲۴ هزار صلوات 

من برا دو تا بیمار که سرطان داشتن برداشتم هر دوتاشون خداروشکر شفا پیدا کردن

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
ختم ۱۲۴ هزار صلوات  من برا دو تا بیمار که سرطان داشتن برداشتم هر دوتاشون خداروشکر شفا پیدا ...

مو به تنم سیخ شد

راست میگی واقعا؟؟

من در حضور همه میگم نیت کردم این نذر رو ادا کنم امیدوارم خدا ازم قبول کنه و پدرم رو شفا بده

شما این نذر رو انجام دادین قبلا و قبول شده ازتون التماس دعا دارم

اگر براتون مقدور باشه و به نیت پدر منم انجام بدین

قول میدم هر بار که برم زیارت امام رضا به نیابت از شما زیارت کنم امام رضا رو🥲🙏