2777
2789
عنوان

تا حالا نذری شنیدین که معجزه کنه و شفا بده یه مریضی سخت رو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28294 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو به تنم سیخ شد راست میگی واقعا؟؟ من در حضور همه میگم نیت کردم این نذر رو ادا کنم امیدوارم خدا از ...

بله 

اتفاقا هر دو بیمار رو هم جواب کرده بودن دکترا

اما خداروشکر الان هر رو صحت دارن

دوست عزیز من وقتی این ختم رو برداشتم شروع کردم به صلوات دادن تو بین ختم ها بیمار ها شفا پیدا کردن 

منظورم اینه به خدا نگفتم که اول خوب شن بعد نذر رو ادا میکنم 

همون لحظه که نذر رو برداشتم شروع کردم به ادا کردنش

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

منم میخواستم درموردحرز امام جوادبگم این دوستمون هم گفتن عزیزان هرکسی حرزامام جوادبه بازوش ببنده وقبلش نمازمخصوصشوبخونه ازتمام بلاهای آسمانی وزمینی درامان هست و۷۰نوع بلاازش دورمیشه واقعا عالی هستش جزئیاتشو تونت ببینین

بله  اتفاقا هر دو بیمار رو هم جواب کرده بودن دکترا اما خداروشکر الان هر رو صحت دارن دوست ...

وای خدای من خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده

من از امشب شروع میکنم و میخونم به نیت شفای پدرم

اگر شما هم در راه خدا این ختم رو برای پدرم انجام بدین من قول میدم متقابلا هر ختمی که خودتون مدنظر داشته باشینبرای خوتون یا عزیزانتون انجام بدم و همچنین تا آخر عمرم در هر سفرم به مشهد قم کربلا نجف مکه و مدینه و هر مکان زیارتی نیابتا زیارت کنم از طرف شما این رو از صمیم قلبم میگم

چون قبلا شما برای دو نفر ختم کردین گفتم

دلم گواهی میده نفستون شفاست

خیلی دلم میخواد نفر سومی هم که شفا پیدا میکنه پدر من باشه

نمیدونین چقدر عذاب شدیدی میکشم

وای خدای من خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده من از امشب شروع میکنم و میخونم به نیت شفای پدرم اگر شما ...

دوست عزیز من هم ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو برای پدر شما برمیدارم ، به صورت گروهی انجامش می‌دیم با دوستان ( برا اون دو بیمار هم اینجوری ختم رو گرفتم ) چون دعای دسته جمعی زودتر برآورده میشه 💗 انشالله خبر شفای کامل پدرتون رو بهم بدید به زودی 

و اینکه تو نی نی سایت همیشه تاپیک بزنید و بخوایید برا شفای پدرتون حمد یا توحیید یا صلوات بفرستن 

چون دعای دیگران در حق آدم خیلی گیراس

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
دوست عزیز من هم ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو برای پدر شما برمیدارم ، به صورت گروهی انجامش می‌دیم با دوستان ...

خدا خیرتون بده عزیزم

شما برای من حکم یه فرشته رو دارین

از خدا میخوام دست به هر چی میزنید طلا بشه و هر لحظه که برای پدرم ختم رو انجام میدین خدا برای خودتون و عزیزانتون بهترین ها رو رقم بزنه، الهی هیچوقت دچار گرفتاری نشید

تا آخر عمرم مدیونتونم

شاید هر کاری بخوام بکنم نتونم این محبتتون رو جبران کنم ولی اگر بابا شفا پیدا کنه من تا آخر عمرم هر کاری که ازم بخواین انجام میدم براتون، هر کاری..

نمیدونین تو اوج نا امیدی و عجز و تنهایی چقدر دل من رو شاد کردین

الهی خدا به عظمت خودش دلتون رو شاد کنه

این روزا که بگذره یه روز براتون تعریف میکنم چه ها بر سر من اومده بود و تو این حالم شما بهم امید دادین

از خود سایت اسم اعظم خرید کنم معتبر هست؟؟

بله گلم هم حضوری میتونید برید سفارش بدید البته اگه مشهد هستین  و هم مجازی.شماره هم تو سایت زده تماس میگیرید و راهنماییتون میکنن .طلبه و روحانی هستن،

۰۵۱۳۷۲۹۴۲۱۹ همین شماره تو سایت هست 

خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده سفارش دادم براش

خواهش میکنم گلم .ممنونم از دعای قشنگت 

انشاءالله که زودتر خوب بشن و بیای خبرای خوب بدی 

راستی امشب ولادت امام جواد (ع )😍چ شب خوبی سفارش دادی عزیزم .مبارک باشه