2777
2789
عنوان

اندر حکایات شوهربچه ننه من

204 بازدید | 18 پست

چندوقت بودبهش میگفتم واسم موبربخر میگفت من نمیرم خودت برو حالا دیروز رفتم کلی بارخریدم چهارکیلو بار  را باخودم آوردم شب ازدرد دست وکتف خوابم نمیبرد امروز ازجام نمیتونستم پاشم به اصلا جون بدنم نبود ازسرکار امدنگفت چی شده بچه بهش گفت من آب میخوام پاشد باعصبانیت بهش آب داد وکلا هرکار میخواست بکنه باعصبانیت میکرد که چراازسرکار امده باید کار کنه بعدم گرفت خوابید مامانش زنگ زد بیاکمکم دوید رفت

میگفتی بدو بدو الان کارارو میکنه تموم میشه تو نمیکنی بد میشه ها بدو

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر شب تکونش هم بدی بیدار نمیشه 

ولی خانوادش ساعت یک و دو و نیم نصفه شب زنگ زدن برای چیزای پیش پا افتاده 

چنان چشماش باز میشه پا میشه میره 

مثلا میگن پنکه تون بیار

ریش تراش بیار

شارژر و .....

همسر شب تکونش هم بدی بیدار نمیشه  ولی خانوادش ساعت یک و دو و نیم نصفه شب زنگ زدن برای چیزای پی ...

و اینکه بچه ننه بابا خواهر برادر میخوای

فقط همسر من 

اگه برات تعریف کنم برگات میریزه😅

اینجور مردایی ک فکر میکنن فقط کار خودشون کاره و میان خودشون رو میزنن ب ننه من غریبم بازی وقتی میگی یه لیوان آب بده رو باید همه خریدارو انداخت گردن خودش 

بابای منم همینه ..همه ی مشکلات خونه و بیرون و بچه ها و خریدا و تعمیر و‌‌همههههه چی با مامانمه خودش فقط می‌ره سرکار ...وقتی از سرکار میاد مدام غر میزنه ک چرا می‌ره سرکار .توقع داره اونم مامانم بره ایشون لم بده جلو تلویزیون 

اشتباه مامانم بود و لباسشویی خراب میشد نمیگف ب بابام ک برو درستش کن، ‌‌‌‌‌‌‌خودش میپرید تعمیر کار میرود 

حالا هر کار کنه با ۷۰ سال سن متوجه نمیشه بیل زدن باغچه کار زن نیس کار مرده،حااا ک مامانم بیل میزنه تو دیگه تو خونه یه لیوان آب بده دستش وقتی مریضه 

جراتم ندارم حرف بزنم

چرا مگه بلانسبت با حیوون وحشی چیزی میخوای ارتباط برقرار کنی از اول حرف نزدی عادت کرده

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡