2777
2789
عنوان

برنامه نویسا، لب تاپتون چیه؟💻

294 بازدید | 48 پست

سلام چه برند و مدلی برای کارتون دارید؟

ی مدل خوب و البته قیمت مناسب (تاجایی ک بشه) میخوام

ی راهنمایی کنید لطفا🌷

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد برنامه نويسى و سختى و.. هم چيزى ميدونيد ريپلاى كنيد  مرسى

من اطلاع زیادی ندارم

فقط باید خیلییییی صبور باشی 

تاپیک قبلیم چندنفر درباره برنامه نویسی راهنماییم کردن دوست داشتی بخون

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ممنون آنشرلى عزيزم  حتما

خواهش میکنم عزیزم

من با لبتاپ دل رم چهار گرافیک دو کارم راه میفته اون موقع خریدم دو تومن الان خداتومن چه زبانی هستی

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
من با لبتاپ دل رم چهار گرافیک دو کارم راه میفته اون موقع خریدم دو تومن الان خداتومن چه زبانی هستی

طراحی وب ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

مدل لب تاپتون چیه؟

هنوز شروع نکردم میخوام ببینم برای شروع لب تاپ در چه حدی نیازه

چون ی لب تاپ ایسوز داریم cor۳ هست،فکر نکنم بشه باهاش برنامه نویسی کار کرد

شما چ زبانی هستی؟

چه مدت هست کار میکنید؟

فرانت اند

ببخشید یادگیری  چقدر وقت میبره؟یک ساله میشه ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مدل لب تاپتون چیه؟ هنوز شروع نکردم میخوام ببینم برای شروع لب تاپ در چه حدی نیازه چون ی لب تاپ ایسو ...

دل اها مهم گرافیکشه گرافیک دو باشه حله در حال اموزش زبانهای فرانت اندشما چی

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
ببخشید یادگیری  چقدر وقت میبره؟یک ساله میشه ؟

بستگی به هوش ریاضی و میزان وقتی که داری در بهترین حالت پنج ماه فقط وقتو هدر نده پشیمون میشی مثل من

بستگی به هوش ریاضی و میزان وقتی که داری در بهترین حالت پنج ماه فقط وقتو هدر نده پشیمون میشی مثل من

چرا پشیمون شدید؟

چرا پشیمون شدید؟

دوساله دانشگاه تعطیله همش بیکاری اگه ار همون موقع شروع میکردم الان حداقل یه سی تومنی درمیوردم خانواده هم اینقدر رو مخ نبودن هرکی هستی و هر سنی داری صددرصد وقتتو بزار روش و هرروز تمرین کن از ناراحتی هم فاصله بگیر کدها یادت میره