2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مامانمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مامان خودمه با بابام به زور ازدواج کرد فکر کنم سر اون باشه 

تو فرزند اولی؟؟

نمیشه که یه طرفه به قاضی بریم

فقط واسه کتک و لباس

بگو با اونا چطوری برخورد میکنه....اخلاقاش...

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
با بقیه بچه هام اینتوره ولی با من بیشتر

ببخشید که این حرفو میزنم ولی مامانت روانی نیست؟!یه روانپزشکی ببرش😐😐😐😐

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐

چه بد،دوستم پسرش همسنه پسرمه یکم بزرگتر با قاشق داغش میکنه دلم میسوزه براش اینقد ازدوستم فراریه همش باباباش میره ابنورواونورخونه نباشه تاقاشق نشونش میده بچه میشینه سرجاش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
عزیزم یکیو با سیخ داغ بسوزونن اقتضای سنه؟؟؟!!!

نه واقعا😬😬

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
چه بد،دوستم پسرش همسنه پسرمه یکم بزرگتر با قاشق داغش میکنه دلم میسوزه براش اینقد ازدوستم فراریه همش ...

بعضیا حسرت داشتن بچه رو میخورن اینا هم......روانین به خدا😐🤲🥴

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐

[QUOTE=226201786]چه بد،دوستم پسرش همسنه پسرمه یکم بزرگتر با قاشق داغش میکنه دلم میسوزه براش اینقد ازدوستم فراریه همش ...[/QUO

چه دوست ببخشید نفهمی داری حالم بد شد بهش بگو قاشق داغ کن بزارم روی دست خودت ببینم تحملش داری که این کار با این طفل معصوم میکنی

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
چرا یکم با اون دوست بی عقلت حرف نمیزنی؟

حرف زدم میگه بچه باید ازیکیمون بترسه حرف شنوی داشته باشه شوهرم گفت چطوردلت میاد دفعه دیگه بزنی باهاتون قطع ارتباط میکنم میگه شیطونه عصبیم میکنه،منم عصبیم بعضی وقتا دادمیزنم سرش بعد عذاب وجدان میگیرم،،،،گفتم به دوستم وقتی میخوابه یادت میاد دلت نمیسوزه عذاب نمیکشی گفت نه اصلا بچه باید کتک بخوره تاعاقل شه

[QUOTE=226201786]چه بد،دوستم پسرش همسنه پسرمه یکم بزرگتر با قاشق داغش میکنه دلم میسوزه براش اینقد از ...

وای باسن بچه همه جای داغه،،،خیلی بچش شیطونه ولی بازم اجازه نداره اینکارو کنه، تعجبم ازاین بودشوهرش باخنده میگفت وای اززنم خیلی میترسه بچه همش پشت باباشخودشو قایم میکرد پسرم ترسید بوسیدم گفت مامان من خیلی مهربونه هیچوقت منو داغ نمیکنه دیگه نمیرم خونشون ازاون روز