نخون بهت میگم نخون حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی
پسر من 15 سالشه 171 هستش میترسم کوتوله بمونه پسرا تا چند سالگی رشد دارن؟
داداش من ۱۴سالشه قدش ۱۵۵تا۲۵سالگی رشد دارن یهوقدشون میره بالا
نخون بهت میگم نخون حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پسر من 15 سالشه 171 هستش میترسم کوتوله بمونه پسرا تا چند سالگی رشد دارن؟
من داداشم ۱۶ سالش بود ۱۷۰ بود🙂
فامیلام ۱۵ سالشونه ۱۸۰ هستن😅
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
عزیزم من تا ۱۶سالگیم رسیدم به ۱۶۷ اون سه سانتم بعد ازدواجم قدکشیدم شدم ۱۷۰.قد فقط به ژنتیکت بستگی داره من از بچگیم با درخت چنار تشبیه میشدم حالا لاغرم بودم درازتر پسرا تو خیابون بهم میگفتن این سیخو نگاه هیچی نداره بیشعورا
اما بنظرم باید 170 باشه قدش وزنم 60 چون دیگ وقتی پریود میشی دو سه سانت بیشتر رشد نداری ...
۱۷۰ توی خانمها جز قدهای بلند هست. کلا ۱۰ درصد خانما هم این قد رو ندارن. اینوقت شما منتظرین دو سه سانت هم بلند تر بشه بعد بلوغ؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خب 170 ب بالا خیلی قد بلند و قشنگی محسوب میشه بعد باید تو این سن این قد باشه تا ...
نه بابا، خیلی بلند هم خوب نیست. خصوصا که اکثرن قدشون کوتاه و متوسط هست. من ۱۶۸ هست قدم، ولی دوست داشتم ۵ سانت کمتر میبود.