2777
2789
عنوان

بنظرتون وزن وقددختر۱۵ساله چندباشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 54 پست
پسر من 15 سالشه 171 هستش میترسم کوتوله بمونه  پسرا تا چند سالگی رشد دارن؟

داداش من ۱۴سالشه قدش ۱۵۵تا۲۵سالگی رشد دارن یهوقدشون میره بالا

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

اكثرا تا هجده سالگي دخترا هم بيشتر شون  تا دوسال بعد پريودي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ۱۶۰ تا ۱۶۵، وزن حدود ۴۵ الی ۵۰ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من داداشم ۱۶ سالش بود ۱۷۰ بود🙂

فامیلام ۱۵ سالشونه ۱۸۰ هستن😅

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
من ۱۵سالم قدم۱۵۸ والیبال میرم برای بلندی خوبه

عزیزم من تا ۱۶سالگیم رسیدم به ۱۶۷ اون سه سانتم بعد ازدواجم قدکشیدم شدم ۱۷۰.قد فقط به ژنتیکت بستگی داره من از بچگیم با درخت چنار تشبیه میشدم حالا لاغرم بودم درازتر پسرا تو خیابون بهم میگفتن این سیخو نگاه هیچی نداره بیشعورا  

اما بنظرم باید 170 باشه قدش  وزنم 60  چون دیگ وقتی پریود میشی دو سه سانت بیشتر رشد نداری ...

۱۷۰ توی خانمها جز قدهای بلند هست. کلا ۱۰ درصد خانما هم این قد رو ندارن. اینوقت شما منتظرین دو سه سانت هم بلند تر بشه بعد بلوغ؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
۱۷۰ توی خانمها جز قدهای بلند هست. کلا ۱۰ درصد خانما هم این قد رو ندارن. اینوقت شما منتظرین دو سه سان ...

خب  170 ب بالا خیلی قد بلند و قشنگی محسوب میشه 

بعد باید تو این سن این قد باشه 

تا زمانی ک پریوده دو س سانت رشد کنه اگ 160 باشه تو این سن فوقش دو سه سانت ک قدش متوسط رو ب پایین محسوب میشه

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
خب  170 ب بالا خیلی قد بلند و قشنگی محسوب میشه  بعد باید تو این سن این قد باشه  تا ...

نه بابا، خیلی بلند هم خوب نیست. خصوصا که اکثرن قدشون کوتاه و متوسط هست. من ۱۶۸ هست قدم، ولی دوست داشتم ۵ سانت کمتر میبود. 

نه بابا، خیلی بلند هم خوب نیست. خصوصا که اکثرن قدشون کوتاه و متوسط هست. من ۱۶۸ هست قدم، ولی دوست داش ...

خب شما قدتون زیاد بلند نیست متوسط روبه خوبه 

من تو دبیرستان دوستام اکترا 170 یا بیشتر 170 ب بالا بودن مث مانکن خیلی عالی بودن 

من 170 ب بالا میپسندم 

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.