2777
2789
عنوان

چه سنی برای ازدواج دخترخوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست

دیر که نمیشه عزیزم بستگی به طرفت داره من خودم 21 سالمه ازدواج کردم تازه خیلیم رازیم ولی یکی هست تو 30 ازدواج میکنه و رازی نیست

به خودت نگاه کن ببین کسی که میاد معیار هایی که شما مد نظرته رو داره یا نه

سن وسال مهم نیست.فهم و شعورو تربیت خانوادگی  مهمتره.دختر ۲۵ ساله میشناسم با خودخواهی و لوس بودن دوتا ازدواج ناموفق داشته دوتاشوهر پولدار و باکلاسو دیوونه کرد فرار کردن... کل خاندانش نفهم تشریف دارن واااای خانواده خودشم چشم دیدنشو ندارن از بس حرفاشو رفتارش مضخرفه.به خدا یکی از شوهراش گفته بود اینا خانوادگی دیوانه ان فقط اددددعاااااا دارن.من دخترو کامل میشناسم انگار ی تخته ش کمه عقده ایه..یک ذره حرف زدن بلد نیست.مثلا تحصیلاتش هم لیسانسه.اما ی دختر ۱۸ ساله میشناسم چند سال پیش ازدواج کرد وای ماشالله به درک و فهمش اینقدرم خوشگل و ناز بود ی عالمه خواستگار داشت الان بهترین زندگی و شوهر و بچه رو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم روانشناس برای خانومها این رو گفته اتفاقا بالای ۳۰ که خانوم تا ازدواج کنه باید سریع بچه دار شه چ ...

همه روانشناسا سن درستش همینه ک جوونیشو کرده باشه سی ازدواج سی و هشت بچه داری   داری

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
همه روانشناسا سن درستش همینه ک جوونیشو کرده باشه سی ازدواج سی و هشت بچه داری   داری

پس به نظرم یه سر برید متخصص زنان زایمان تا متوجه بشید مناسبترین سن برای بارداری بچه اول کی هست درضمن برای خانوم ها کلا بارداری حتی برای بچه های دوم و سوم تا ۳۵ سال هست بارداری بعد از سن ۳۵ سال جزو بارداری های پرخطر هست 

عموم روانشناسها هم از این موضوع مطلع هستن 

پس به نظرم یه سر برید متخصص زنان زایمان تا متوجه بشید مناسبترین سن برای بارداری بچه اول کی هست درضمن ...

والا ک تمامممم رفیقام ماما هستن میگن خیلیم بهتره مامانم منو ت چهل سالگی ب دنیا اورد اتفاقی افتاد؟ یا زن داییم یا زن عموم یا عمه بابام همشون بعد چهل بچه اوردن 

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
والا ک تمامممم رفیقام ماما هستن میگن خیلیم بهتره مامانم منو ت چهل سالگی ب دنیا اورد اتفاقی افتاد؟ یا ...

ببخشید بهتره بحث رو ادامه ندید گفتم متخصص زنان نه ماما خیلی تفاوت هست بین این دو گرچه شما همین پایگاه های سلامت هم برید سن بالای ۳۵ رو جزو بارداری های پرخطر میدونن لزوما این نیست بچه ناقص به دنیا بیاد کلی برای بدن اون مادر مضر هست که بعدا در میانسالی و سن بالا عوارض خودش رو نشون میده بالاخره طبق تحقیقات علمی این موضوع مطرح شده از لحاظ روانشناسی هم حساب کنی یه خانم ۴۰ ساله حوصله بزرگ کردن یه نوزاد با اونهمه درد سر بعد زایمان نداره اون حوصله ای که یه مادر ۲۷ -۲۸ ساله داره و به هیچ وجه نداره   این روی تربیت اون بچه موثر هست