2777
2789
عنوان

چه سنی برای ازدواج دخترخوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست

نه کوتاه نیا.

من ۳ ماه دیگه میشم ۲۷ سال کامل.

پشیمون هم نیستم،اتفاقا اگه شوهر میکردم بیشتر پشیمون میشدم که چرا حماقت کردم.

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اهدافت یه نگاه بنداز اکه کاری مهمتر از ازدواج داری که تو اولویت بذار یا برنامه ریزی کن همزمان با ازدواج به کارای دیگه ت برسی ، اگه قصد ازدواج داری عجله نکن ولی تو برنامه ت باشه ، معیاراتو مشخص کن ، کتابایی که لازم میبینی بخون و انتخاب کن 

روانشناسا همه میگن سی ب بعد من کلا ازدواج دوس ندالم

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))

به اینا نیست.اگر دیدی به بلوغ عقلی اجتماعی فکری جنسی اقتصادی رسیدی ازدواج کن‌.اگر دیدی میتونی مسولیت همسرداری وبچه دلری قبول کنی ازدواج کن با ادم مناسبش‌من خودم از دبیرستان خواستکار داشتم ولی ۲۸ ازدواج کردم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
روانشناسا همه میگن سی ب بعد من کلا ازدواج دوس ندالم

کدوم روانشناس برای خانومها این رو گفته اتفاقا بالای ۳۰ که خانوم تا ازدواج کنه باید سریع بچه دار شه چون بهترین سن برای بارداری بچه اول زیر ۳۰ سال هست رسما طرف هیچچی از زندگیش با شوهرش نمیفهمه