2777
2789
عنوان

چرا مامان من اینطوریه اخه

158 بازدید | 13 پست

اصن از خونه بیرون نمیزاره پاشو

با منم بیرون نمیاد

ی خرید ساده نمیکنه

همشو بابام انجام میده

نمیدونم بابام نباشه این چیکار میکنهَ!

با هیشکی دوست نیست

ن چت میکنه ن زنگ میزنه

یکسره گوشه خونه پای تلویزیون یا پای گوشی و آشپزیه

کار خونه ام نمیکنه زیاد فقط آشپزی و ظرف شستن یکم یا جارو برقی اونم باید حتما بابام دعوا راه بندازه!

با منم خیلی سختگیره

ن میزاره ارایش کنم ن پوشش دلخواهمو داشته باشم میخام برم بیرون باید ده ساعت غرغراشو بشنوم

مامانای بقیرو میبینم انقد پایه ان اجتماعین بخدا حسادت میکنم

من نمیخوام مثل اون بشم ابدااااا

این بده تو رو هم محدود کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتون فکرش خیلی بستس.

شما هیچوقت به سن نوجوانی و جوانی بر نمیگردین هر تیپی که میخای بزن هر جور دوست داری ارایش کن به حرف های مادرت هم گوش نکن.

آی ام یکم حس ششمی😂          یک کاربر قدیمی💚

درباره ی بقیه ی دوستات و مادرشون پیشش حرف بزن 

کم کم تغییرش بده 

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉

تا یه جایی شبیه خواهر منه اینا همینن کاریشون نمیشه کرد خواهر منم همش در حال تمیز کردن خونه است رسیدگی به خانواده همسرش سالی یه بار بیرون نمیره هیچی برا خودش نمیخره فقط گوش به فرمان خاندان همسرشه با اینکه خیلی با هم فاصله نداریم اما یک سال بیشتر خونم نیومده 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
شاید افسردگی داره رفته تو انزوااا

مادربزرگمم افسردگی داره دیگه اینطوری نیست پایس اون از مامانم پایه ترهَ! هرچقدم بهش میگم بیا بریم بیرون از اجتماع نترس نمیخورنت بازم همون اش و همون کاسه

چقدر مادرا باهم فرق میکنن مادر دوست منم اینطوریه افسردگی داره ولی بیا دختراشو ببین از صبح تا شب بیرون همه کارم کردن موفق هم هستن تو همه چی ازدواجای خوبی هم داشتن. میگفت هرکاری میکنید به خودتون مربوطه دردسراشم همینطور حق ندارین به من چیزی بگین 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
درباره ی بقیه ی دوستات و مادرشون پیشش حرف بزن  کم کم تغییرش بده

شب و روز دارم میگم بهش

انگار ب ی ورشم نیست هیچ پیش خودش نمیگه من مادرم باید برا دخترم وقت بزارم

از اول بچگیم خونه بزرگ شدم الان تو اجتماع رفتن برام سخته تازه اولای راهم

همچین آدمی اصن نباید بچه دار شه فقط بچشو دق میده

چقدر مادرا باهم فرق میکنن مادر دوست منم اینطوریه افسردگی داره ولی بیا دختراشو ببین از صبح تا شب بیرو ...

اونا ی نکته مثبت داره باز

این ب همچیم کار داره انگار بچه ام.