2777
2789

مواظب باش قندت نره بالا,اره ضرر داره ولی ۳ تا چیزی نیست که با رژیم میاری پایین,احتمالا هم هفته های پایین بارداری هستی بزار ایشالا بچه بزرگ شه انقد قندتو مصرف میکنه که قند خودت میفته,الهی چه روزای شیرینی رو تجربه میکنی بهترین دوره ی زندگی من دوران بارداریم بود,اگه میوه خوری سعی کن بیشتر از سه چهار تا نخوری,قند و شکرم  حذف کن و چیزای شیرین مثل کیک و......سعی کن پروتئین بیشتر مصرف کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش قندت نره بالا,اره ضرر داره ولی ۳ تا چیزی نیست که با رژیم میاری پایین,احتمالا هم هفته های پ ...

رعایت  میکنم خیار زیاد میخورم گفتن قند پایین میاره هفته های پایین قندم ۳ تا بالا بود الان ۵ ماهم باید دوباره ازمایش بدم 

رعایت  میکنم خیار زیاد میخورم گفتن قند پایین میاره هفته های پایین قندم ۳ تا بالا بود الان ۵ ماه ...

من نشنیدم تو گوگل بزن ببین راسته پایین میاره، یا نه ولی منم ویارم ماست و خیار بود,نگران نباش قندت حتما پایینه استرس نگیر ولی حتما از این به بعد زود زود قند و عفونت ادراری و تیروئیدتو بررسی کن حتی اگه دکتر ننوشت یادش بنداز هر سری یادش بنداز