2777
2789
عنوان

چیکار کنم

108 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من قبلا نامزد داشتم و خیلی همدیگرو دوس داشتیم اما چون خانوادش از من خوششون نمیومد و با ازدواجمون مخالف بودن خواستم ک جدا شیم از وقتی جدا شدیم اصلا اعتماد به نفس روبرو شدن با خانوادشو ندارم جاهایی که اونا هستن نمیرم الان من مریضم باید برم دکتر شهرمون کوچیکه کل مطبا نزدیک خونه اونا هستن اونام همیشه همشون بیرونن اگه ازاونجا رد شم شروع میکنن پشت سرم بد گفتن و تیکه و کنایه بارم کردن 

کار مطبمم واجبه نمیدونم چیکار کنم راهنماییم میکنین😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو و اصلا برات مهم نباشه با اعتماد ب نفس

تیپ قشنگم بزن

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
حالا فکر کن ازدواج کردی میخوا با شوهرت اصلا از خونه درنیای که نبیمنت  اعتمادبنفست پایینه  ...

اره دقیقا اعتماد به نفسم پایینه اگرم تیپ بزنم واسم حرف در میارن که اومده مردا رو تور کنه😢

نمیده گلم پیش میاد برا همه  دورت بگردم جرم ک نکردی

آخ عزیزم اگه بدونی مثل یه تیکه آشغال چندش آور بهم نگاه میکنن دلم میخواد بمیرم وای سنگینیه نگاهاشونو تحمل نکنم

عزیزم اگه تیپ بزنم بدتر برام حرف درمیازن میگن اومده مردا رو تور کنه😢😢😢

قربونت بگن حرف مردم برات مهم نباشه

من تو خانوادم میگن این با ی پسره اصلا برام مهم نیس چون واقعا این کارو نمیکنم

توم برات مهم نباشه چون نیات این نیس

و اینکه منظورم این بود خودتو قوی جلوه بده ک اصلا برات مهم نیس چیزی

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
باشه عزیزم مرسسییی سعی میکنم برم😓🤦🏻‍♀️

اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش

اگ نقطه ضعفتو بفهمن دیگ کارت تمومه