2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

یچیزی بگم خاهر بنظرم واسه آیندتون هیچ حرفی نزن که قراره دراینده چیکارکنید اسم بچتون چی بزارید و.....از اینده هیچکس خبر دار نیست یوقت خدای نکرده دیدی ازهم جداشدید یا به مشکل خوزدید یجوری ادم اونوقت حس شکست خوردگی وبازی خوردن داره 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
حالا بزار ببینم کی میاد بگیره 😂😂😂 اومد گرفت عکس عقد میزارم براتون  دیشدیری دیرین ماشاالله ...

ماشاالله آقا داماد یالا عروس ببوس یالا💃💃💃🧿🧿

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااییی 😂😂😂😍😍😍ولی حس و حالتو خریدارم خدایی. عششسق کن

اصن ببین انقد فکرم مشغوله هر دیقه خیره میشم یه جا میرم تو فکر لباس و عقد و شب اول و یهو لبخند میاد رو لبم و 😂😂😂😂

اصن ببین انقد فکرم مشغوله هر دیقه خیره میشم یه جا میرم تو فکر لباس و عقد و شب اول و یهو لبخند میاد ر ...

خوشبحالت امیدوارم باهاش ازدواج کنی خوشبخت بشی واس منم دعاکنی 😁🌷

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
یچیزی بگم خاهر بنظرم واسه آیندتون هیچ حرفی نزن که قراره دراینده چیکارکنید اسم بچتون چی بزارید و..... ...

ن بابا 

من کلا بر پایه انرژی مثبت جلو میرم 

به هر چی ام فکر میکنم همون میشه 

انقد به چیزای خوب فکر میکنم تا برام اتفاق بیوفته 

اصن ببین انقد فکرم مشغوله هر دیقه خیره میشم یه جا میرم تو فکر لباس و عقد و شب اول و یهو لبخند میاد ر ...

بهتررررررین حس دنیا همیناس ک داری میگی.برا انتخا وسایل و لباسا و بقیه کارات اصلاااااااا عجله نکن. باااا عشق برو جلو و انتخاب کن. انشالله ک خوسبخترین بشی عروسکم

تنها ترین 😉
خوشبحالت امیدوارم باهاش ازدواج کنی خوشبخت بشی واس منم دعاکنی 😁🌷

ازدواج که میکنم 

ببین به قول قدیمی ها میگن دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره 

چشم بیا دعات کردم الان 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

ومنی که مثل تو ذوق همه چیوداشتم چجور گلی برا خاستگاری بخره چه لباسی بپوشه خودم چی بپوشم چیا بگم عقد عروسی چطوری بگیریم اسم بچهامونو چی بزاریم حتی لیست جهیزیه نوشتم چیا لازمه میخاستم برم بخرم ولی چیییی هیچی اونجورگ ما میخاستیم نشد نشد 

واقعا جفتمون میخاستیم ولی خدا نخاست که بشه

واقعا حس شکست خوردگی میکنم حس میکنم همش بازی خوردم نمیدونم حس خیلی بدیه به اون رویا خیال های که داشتی نرسی کلا ناامیدم از زندگی از آینده باخودم میگم اینی که اینقدرم ذوق داشتم فکرخیال کردم چیشدکه باز بخام فکر خیال بکنم

ازدواج که میکنم  ببین به قول قدیمی ها میگن دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره  چشم بیا ...

ازدواج همه میکنن مهم اینکه طرف عشق ادمه یا نه 

بهتررررررین حس دنیا همیناس ک داری میگی.برا انتخا وسایل و لباسا و بقیه کارات اصلاااااااا عجله نکن. با ...

آره واقعا انقدررر خوبه همش میگم زود زود روزا بگذره 😍😍😍😍

مرسی قشنگم 

ن بابا  من کلا بر پایه انرژی مثبت جلو میرم  به هر چی ام فکر میکنم همون میشه  انقد ...

خوش بحالت امیدوارم خاسته ات با خاسته خدا یکی باشه گلم خوشحال باشی