2777
2789
عنوان

بیاید یکم غیبت کنم

138 بازدید | 16 پست

سلام یه برادرشوهر دارم خیلی پولداره یدونه دختر داره.

یه برادرشوهر دیگه دارم وضعش خیلی خوب نیست این واسه پسرش اون دختر برادرشوهر خواستگاری کرده.موافقن ولی شوهرمن به برادرش گفت باید کمک مالی بدی بهشون چون اون زندگی باکتری که دختر داره بعد ازدواج نداره نکنه به مشکل بر بخورن .

حالا امشب با شوهرم کلی بحث کردیم یعنی برادرشوهر بخواد به دخترش کمک کنه چقد میده ؟ خخخخ شما پدرتون چقد کمک مالی میده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای من از ۱۵ سالگیم در تلاشه منو شوهر بده تا پول نده اونوقت بعد از ازدواجم بده؟ 😂😂😂 حالا میخوام ازدواج کنم میگه جهاز الان گرونه باید دوازده سال پیش شوهر میکردی

کاربر ۹۴ ام اونوقتی که سایت تازه دگرگون شده بود 😑
بابای من از ۱۵ سالگیم در تلاشه منو شوهر بده تا پول نده اونوقت بعد از ازدواجم بده؟ 😂😂😂 حالا میخوام ...

خخخخخ آن شالله سایش به سرت باشه .بنده خدا شاید مشکلش پول نیست نگران آینده 

من مامان بابام خودشونو به در و دیوار بزنن جهاز جور کنن.دیگه بقیشو نمیتونن.خودم کار میکنم پشتوانه خود ...

منم کلی دنبال کارم پیدا نکردم .انشالله پیدا میکنی .جدیدا خیلی جاها هم جهازو نصف میدن نگران نباش 

باید زیاد بده دیگه،خونه،ماشین،شغل عالی و... مخصوصا اگه تک باشه که دیگه واقعا زیاد میشه این هزینه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان