2777
2789

دست بوس همه شما عزیزان مهربونم ،لطفابرای پدرم که درگیری ریه وقلب شدیدداره ونشسته میخوابه برای لحظاتی،باقلبهای پاکتون دعاکنیدالهی زندگیتون پرازخیروخوشی وسلامتی وآرامش ،فقط پدرمودارم تواین دنیا،فدای همتون بشم ممنونم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

دعاااش کردم انشالله سلامتیشو بدست میاره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم چون خودمم درگیر مریضی پدرمم ک تنها امیدمه بیا درحق پدرای همدیه دعاکنیم بلکه خداصدامونو بشنوه🥺🥲😭😭

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
دعاااش کردم انشالله سلامتیشو بدست میاره 

الهی فداتشم ممنونم

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

از خدا میخواهم پدر گرامی حالشون 

خوب بشه و سلامتیش بدست بیاره و دلتون شاد بشه

آیت الکرسی برای سلامتیشون خوندم 

التماس دعا

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
درکت میکنم عزیزم چون خودمم درگیر مریضی پدرمم ک تنها امیدمه بیا درحق پدرای همدیه دعاکنیم بلکه خداصدام ...

قربونت برم ازته دلم دعاکردم 

الهی فداتشم ممنونم

خدانکنه عزیزم همیشه سلامت باشی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
قربونت برم ازته دلم دعاکردم 

عزیزمی منم همینطور 🙏🥺انسالله روز پدر دلمون شاد شه

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
عزیزم‌ انشالله زودتر شفا بگیرن آیت الکرسی و حمد میخونم براشون

دستتومیبوسم خیلی ممنونم

باتمام وجودم دعا میکنم واسش وایه الکرسی میخونم به نیت شفا الهی به زودی سلامتیشو به دست بیاره وخوشحال ...

خداقلب مهربونت روشادکنه سپاسگزارم 

از امام رضا میخوام شفاعت کنه پدرتو ....براش ایت الکرسی میخونم 

همون امام رضا هرچی میخوای بهت بده قربونت برم