شونزده سالشه خیلی دوست داره کار کنه و پول پس انداز کنه امروزم یه کار اینترنتی پیدا کرده ولی خب درس میخونه رشتشم تجربیه خیلی سنگینه به نظرتون میرسه به درسش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با نهایت احترامی که براتون قائلم باید بگم که به نظر خودتون پاسخ این سوال پیش ماست؟
خب تودشون باید ببینن که میرسن یا نه
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍