2777
2789
عنوان

خواهرم

468 بازدید | 41 پست

شونزده سالشه خیلی دوست داره کار کنه و پول پس انداز کنه امروزم یه کار اینترنتی پیدا کرده ولی خب درس میخونه رشتشم تجربیه خیلی سنگینه به نظرتون میرسه به درسش؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نهایت احترامی که براتون قائلم باید بگم که به نظر خودتون پاسخ این سوال پیش ماست؟ 

خب تودشون باید ببینن که میرسن یا نه

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
وایی خوشحال شدم دیدمت تو هر تایپکی که میرم تو هم هستی😁

مرسی فدات عشقم  

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
کار اینترنتیشو ازش بپرس ب منم بگو 😭❤️

من تو سایت اراد داک تولید محتوا میکنم 

هنوز پولی ندادن بهم اما خب بدک نیست 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
من تو سایت اراد داک تولید محتوا میکنم  هنوز پولی ندادن بهم اما خب بدک نیست

منم تو این سایت بودم یک میلیون در امد دارم

معتبره

اما خیلی سخت گیر شدن یکماهه بخاطر همین دنبال یه کارم نیاز دارم