2777
2789

خانمها پسرم میخواد کنکور بده یه کم خونده میترسه وقت کم بیاره نیازه همه مباحث رو بخونه یا نه مثلا مهم ها رو وقت بذاره؟  اونایی مهم نیستن رو نخونه لطفا راهنمایی کنید ممنونم ازتون 

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

رشته اش چیه؟

بستگی به رشته اش داره تا حد زیادی و هدفش

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه مباحثی رو حذف کنه

برای این کار بهتره با مشاور تحصیلی و مشاور کنکور صحبت کنه که بلدن چی ها رو حذف کنه بهتره

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

منم مثل پسر شمام😑

من تصمیم گرفتم کل مباحث زیست و دینی و عربی و ادبیات و بخونم. ولی بقیه ی مباحث کمی حذف کنم🤕

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

خانم محترم هیچی از کنکور بعید نیست 

خواهرم ۳ سال تمام روزی ۱۲ ساعت درس خوند از هر کتاب تست و هر آزمونی و هر کلاسی و رفت 

ولی متاسفانه اینقد امسال ریاضی و شیمی رو سخت کرده بودن که ۸ درصد ریاضی زد 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
بله میشه مباحثی رو حذف کنه برای این کار بهتره با مشاور تحصیلی و مشاور کنکور صحبت کنه که بلدن چی ها ...

من نمیدونم از کجا مشاور عالی پیدا کنم ک تا کنکور بهم برنامه دقیق بده و پولم هدر نره

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
بله میشه مباحثی رو حذف کنه برای این کار بهتره با مشاور تحصیلی و مشاور کنکور صحبت کنه که بلدن چی ها ...

مشاور داره ولی خیلی کمکی نکرد الان میترسه وقت کم بیاره نمیدونه چه مباحثی رو حذف کنه مشکلش اختصاصی هاست

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
مشاور داره ولی خیلی کمکی نکرد الان میترسه وقت کم بیاره نمیدونه چه مباحثی رو حذف کنه مشکلش اختصاصی ها ...

وظیفه مشاور همینه / اگر کمکش مکرده خب باید عوض کنه مشاورش رو

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه