2777
2789
عنوان

قهر با همسر

95 بازدید | 5 پست

خانومای گل میشه کمکم کنید من همسرم کل روز هفته سرکاره یه پنجشنبه خونست که اونم از صبح تا شب گوشی دستشه الکی خودشو با گوشیش سرگرم میکنه اصلا هم باهام حرف نمیزنه با هیچکسم چت نمیکنه اهل خیانتم نیست مطمئنم یعنی بود و نبودش تو خونه برام هیچ فرقی نداره چون چه خونه باشه چه نباشه یجوره  خیلی امروز از دستش عصبانیم هر بار که اومد نزدیکم بشه بهش اجازه ندادم میخوام باهاش سرسنگین باشم میشه بهم بگید چجوری باهاش برخورد کنم؟ چون من میگم یه روز خونه ای خب یکمم برای من وقت بذار با من وقت بگذرون

میدونی ماها بلد نیستیم باید چیکار کنیم بهمون خوش بگذره حالا من نامزدم واقعا برام سواله دراینده بریم خونمون چیکار کنیم یروز رفتم خونشون دونفری بودیم غذا درست کردیم خوردیم شستیم جمع کردیم اما اخرشم گوشی بدست بودیم

❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی ماها بلد نیستیم باید چیکار کنیم بهمون خوش بگذره حالا من نامزدم واقعا برام سواله دراینده بریم ...

دقیقا همینه کاری با گوشیش نداره ها ولی الکی سرش تو گوشیه منم نیاز به محبت دارم خب میگم یه روز هستی این چه وضعشه تصمیم جدی گرفتم واقعا باهاش سنگین باشم شاید بفهمه

دقیقا همینه کاری با گوشیش نداره ها ولی الکی سرش تو گوشیه منم نیاز به محبت دارم خب میگم یه روز هستی ا ...

ببین اشتباهه سرسنگین سدن ببین به چی علاقه داره اونو انجام بده. مثلا فیام مورد علاقه دانلود کن نگاه کنید یا ی بازی بامزه

❤️
ببین اشتباهه سرسنگین سدن ببین به چی علاقه داره اونو انجام بده. مثلا فیام مورد علاقه دانلود کن نگاه ک ...

بخدا این کارارو کردم ولی هیچی تغییر نکرد حتی بارهاگفتم از این اخلاقت خوشم نمیاد یه روز خونه ای بیا باهم وقت بگذرونیم میگه باشه باشه ولی باز همونه منم با خودم گفتم باهاش قهر نباشم ولی یه طوری برخورد کنم شاید متوجه بشه اصلا هم سیاست ندارم نمیدونم باید چجوری برخورد کنم