2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیشعورررره شوهرت اگر حوصله نداشت پ چجوری رفت خونه ننش😡😡واای دوستدارم بزنم شوهرتوووو😤😤😤

بیا بزن منم خالی شم .مرد خوبیه فقط نمیبره خونه مادرم اینا .خیلی اذیتم میکنه .اگه به بابام بگم حتما دعواش میکنه اما میترسم بدتر بشه و نسبت بهم سرد بشه .

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

نه چرا خب مگه عزیزتر از مادر داریم 

مادر 😶😶سالی یه دفعه میدیدمش بس بود 

همش پشتبانی از پسرش میکنه تمام ارث پدرم رو دوتایی سرم کلاه گذاشتن بعد هی میگه پسرم گناه  داره فلان چیز نداره

هر چی پول میخواد لهش میده هیچ وقت هم براش کاری نکرو 

من تو عمرا یه بار پول ازش گرفتم اشکم رو دراورد بهش زودتر از موعود پس دادم همه کاری هم میکنم براش 

بعد دعای خیرش برا پسرشه دعای به درد نخورش برامن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ای جان الهی همیشه قلبت شاد باشه

فدات عزیزم .انشاله تو هم خوشحال میشی 

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
بیا بزن منم خالی شم .مرد خوبیه فقط نمیبره خونه مادرم اینا .خیلی اذیتم میکنه .اگه به بابام بگم حتما د ...

عزیزم درکت میکنم وقتی مازنا ازدواج میکنیم دیگه اختیارمون دست خودمون نیس ایشالا بشه هرهفته بری ببینیشون😍

بیا بزن منم خالی شم .مرد خوبیه فقط نمیبره خونه مادرم اینا .خیلی اذیتم میکنه .اگه به بابام بگم حتما د ...

ن هیچوقت ب پدر و مادرت نگو چون بعدا همش غصه میخورن 

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
خب الان بهش بگو واسه هفته دیگ برید  اگرم نمیاید بااتوبوس یا اژانس یا اسنپ خودت برو

خودمو که نمیزاره تنهایی برم دیشبم گفتم نمیرم دیگه تو غصه و غم باد نگیر .الانم اومدم اتاق اومد نهارشو خورد و بدونه کلامی پاشد گورشو گم کرد رفت خونه ی ننش سرکوچس خونشون 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ن هیچوقت ب پدر و مادرت نگو چون بعدا همش غصه میخورن 

یه بار گفتم اشتباه کردم مامانم کلی غصه خورد میخواست به بابام بگه .منم ۱۴ساله عروسی کردم ترسیدم حرمتها شکسته بشه .از اون به بعد چیزی نگفتم .

خودمو که نمیزاره تنهایی برم دیشبم گفتم نمیرم دیگه تو غصه و غم باد نگیر .الانم اومدم اتاق اومد نهارشو ...

حتما مادرشوهرت یادش میده

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍