2777
2789

من ارثی دندونامون زرد البته ولس من کم من خیلی رعایت میکنم همش مسواک اینا ولی بازم زرد میزد کمی پول لمینت ندارم بنظرتون برم

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروساژ+جرم‌گیری انجام بده اوکی میشه کاملا  بلیچینگم سفید سفید میشه دندونات

ممنون

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
بروساژ+جرم‌گیری انجام بده اوکی میشه کاملا  بلیچینگم سفید سفید میشه دندونات

با بلیچینگ دندون یکی دو درجه فقط روشن میشه سفید سفید نمیشه اونم اگه علاوه بر مطب  قالب هومشو  بگیری توخونه انجام بدی شاید موندگار بشه 

زردی دندون رنگ خود دندون عزیزم سفید نمیشه بعضیا جنس دندونشون اینجوریه منم همینجوریم

هرشش ماه جرم گیری میکنم. بلیچینگ هم تومطب هم هوم انجام دادم ولی سفید نشده

سفید میخوای فقط کامپوزیت ولمینت 

زردی دندون رنگ خود دندون عزیزم سفید نمیشه بعضیا جنس دندونشون اینجوریه منم همینجوریم هرشش ماه جرم گی ...

منم اینجوریم ارثی☹

من هرشش ماه با اینکه جرم گیری میرم ولی دندونام  سریع رنگ میگیرن منم دیگه از یه روش درمان خونگی رنگشو از بین میبرم 

جوش شیرین و لیموترش مخلوط میکنم باهاش مسواک میزنم تموم جرم ورنگ دندونمو از بین میبره 

با بلیچینگ دندون یکی دو درجه فقط روشن میشه سفید سفید نمیشه اونم اگه علاوه بر مطب  قالب هومشو&nb ...

من قبل از اینکه کامپوزیت کنم 

یه بار بلیچ کردم سفید سفید شد دندونام 

البته دندونای خودمم زرد نبودن 

شاید کسایی که زردی ژنتیکی دارن یا زردی دندوناشون زیاده جواب نده واسشون 

واسه من که خیلی اوکی بود 

✨🤍...Be what you are

من قبل از اینکه کامپوزیت کنم  یه بار بلیچ کردم سفید سفید شد دندونام  البته دندونای خودمم ...

اره جنس دندونات خوب بوده زردی ژنتیکی نداشتی 

اکثرا دندوناشون از داخل  زردی داره که بقول دکترم رنگ داخل دندون ونمیشه کاریش کرد 

سلام عزیزم من هفته پیش جرم گیری کردم

این حرف هایی که درباره جرم گیری میزنن که به دندون آسیب میزنه و ... همش الکیه اگر دندون جرم داشته باشه باید حتما جرم گیری بشه تا دندون ها پوسیده نشه 

اما در مورد اینکه سفید بشه خیلی نمیشه انتظار داشت برای سفید شدن باید بلیچینگ، کامپوزیت یا لمینت کنی

من کرج زندگی میکنم رفتم کلینیک دندون پزشکی دکتر عارف. سایت دارن روی سایتشون ویدئو های آموزشی درباره جرم گیری دندون میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن اطلاعات خیلی خوبی درباره جرم گیری به دست میاری:

https://arefclinic.ir/category/blog/tooth-scaling/