فرقی نداره آب چه میزنی ،
اول یک پیاز کوچیک بردار بعد مرغ بزار تو قابلمه با اب گرم یا ابجوش فرق نداره در اندازه ای که یکم رو مرغ ها رو بگیره اب بریز نمک و زردچوبه بزن زعفران آخر سر من میزنم ،شعله اول زیاد تا بهجوش بیاد بعد متوسط کن در قابلمه هم کج بزار
درست کردن زعفران یکم بردار بساب یا با یک چیزی بکوب یکم آب داغ بریز بزار رنگ بده
بعد که مرغا تقریبا ۴۵ یا یک ساعت وقت پختنشونه ،پحت آبشو کشید یکم آب ته قابلمه موند ،بردار توی تابه مرغا رو سرخ کن بعد با اون ته مونده مرغ زعفران بزن آبلیمو برن بریز روشون
میتونی پیاز خلالی هم درست کنی سرخ کنی