2777
2789
عنوان

دوستان مرغ رو باید با آب معلولی پخت یا آب جوش ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 34 پست
جددددی ؟؟ خب کی باید بزنم ؟

ببین خوب ک سرخ کردی ادویهوجاتو بزن ابو ک ریختی زعفرانم بزن

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زعفرون رو کی باید به مرغ بزنم ؟؟

ی مقدار الان میزنی 

باقیش رو بیست دقیقه اخر غذا 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

اول مرغ هاتو سرخ کن 

چند تکه فلفل دلمه و هویچ بنداز توش تا بوی مرغو بگیره آب بریز روش

بهتره جوش باشه تا مرغت بو نده

تو آبت رب و زردچوبه و نمک و فلفل بریز بذار ی نیم ساعت بجوشه

اخرشم زعفران بریز بذار خوب بپزه

ادویه مرغ هاتی کارا هم عالیه بریزی

ببین خوب ک سرخ کردی ادویهوجاتو بزن ابو ک ریختی زعفرانم بزن

ببین قراره موقع سرو غذا آب مرغ جدا باشه و مرغ هم جدا یا سیب زمینی سرخ کنم موقع سرخ مرغ روش زعفرون بریزم ؟ ؟؟ 

ابش فرق نميكنه من معمولا ابشو از شير ميريزم ابه سسشو ابجوش ميريزم

ادويه ام فلفل يكوچولو زياد نه كه تند شه زردچوبه نمك بزار ابپز شه با پياز نيم ساعت بعد مرغارو در بيار اب بكش بعد سرخ كن

بعد جدا پياز نگيني تفت بده زردچوبه فلفل نمك بزن رب بزن تفت بده ابجوش بريز يه چندتا قل خورد مرغاي سرخ شدرو بچين تو سس دلت خواست فلفل دلمه هويجم چند تا دونه بنداز توش

بعد ٥ دقيقه اخرم زعفرون بريز رو مرغا

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

ببین قراره موقع سرو غذا آب مرغ جدا باشه و مرغ هم جدا یا سیب زمینی سرخ کنم موقع سرخ مرغ روش زعفرون بر ...

جدارم میشه سیب زمینی خلال سرخ کن کنار مرغ بچشین

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فرقی نداره آب چه میزنی ،

اول یک پیاز کوچیک بردار بعد مرغ بزار تو قابلمه با اب گرم یا ابجوش فرق نداره در اندازه ای که یکم رو مرغ ها رو بگیره اب بریز نمک و زردچوبه بزن زعفران آخر سر من میزنم ،شعله اول زیاد تا بهجوش بیاد بعد متوسط کن در قابلمه هم کج بزار

درست کردن زعفران یکم بردار بساب یا با یک چیزی بکوب یکم آب داغ بریز بزار رنگ بده 

بعد که مرغا تقریبا ۴۵ یا یک ساعت وقت پختنشونه ،پحت آبشو کشید یکم آب ته قابلمه موند ،بردار توی تابه مرغا رو سرخ کن بعد با اون ته مونده مرغ زعفران بزن آبلیمو برن بریز روشون 

میتونی پیاز خلالی هم درست کنی سرخ کنی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
فرقی نداره آب چه میزنی ، اول یک پیاز کوچیک بردار بعد مرغ بزار تو قابلمه با اب گرم یا ابجوش فرق ندار ...

مررررسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی مقدار ادویه هارو میگی ؟؟