2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاید کمک کنید میخوام غذا مرغ درست کنم بلد نیستم 😅😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 32 پست
برنج همون 4 پیمانه بزار البته ببین خوراک تون چجوره  زیاد میخورید یا کم ما برای 3 نفر 2 پیمانه ...

نه خورشت مرغ 

مرغ سرخ شده البته ما آب مرغ رو جدا میذاریم هرکی دوس داشت بریزه رو غذاش 

نه خورشت مرغ  مرغ سرخ شده البته ما آب مرغ رو جدا میذاریم هرکی دوس داشت بریزه رو غذاش

اخه مرغ جدا ابش جدا زیاد طعم نداره 

باهم بپز بعد اخر مرغو در بیار سرخ کن 

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چهار نفرتون خیلی میخورید نفری ی پیمونه ک یعنی چهار پیمونه باشه بریز تو ظرف بشورش بعد ک شستی رو ...

عزیزم یچیزی من الان برنج رو گذاشت داخل آب خیس بخوره فقط داخلشو نگشتم اشغالاشو در بیارم چون ی بار مامانم گفته بود لازم نیست وقتی میذاری داخل آب خودش اشغالاش‌میاد بالا موردی نداره ؟؟

چند دقیقه آب جوش رو بذارم رو گاز تا جوش بیاد بعد برنج بریزم داخلش ؟؟ و اینکه بعد چقدر تایم باید ...

اب رو که بزاری زیرش زیاد باشه جوش که بیاد متوجه میشی قل میخوره.نگاه کنی میفهمی 

اخه مرغ جدا ابش جدا زیاد طعم نداره  باهم بپز بعد اخر مرغو در بیار سرخ کن

خب همون دیگه باهم میپزیم بعد مرغ رو در میاریم سرخ می‌کنیم ای مرغشم رب میزنیم جدا میذاریم سر سفره 

مرغ رو هم برا سرخ من اول اب پز میکنم بعد سرخ میکنم.مرغ رو بریز تو قابلمه اب بریز روش جوش بیاد تا اون ...

عزیزم خب چه کاریه همون  اول همه رو مرغ رو با آب و پیاز و ادویه میذارم تو قابله تا جوش بیاد بعد در میارم سرخ می کنم نمیشه ؟

خب همون دیگه باهم میپزیم بعد مرغ رو در میاریم سرخ می‌کنیم ای مرغشم رب میزنیم جدا میذاریم سر سفره&nbs ...

اره درستش همینه

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
عزیزم یچیزی من الان برنج رو گذاشت داخل آب خیس بخوره فقط داخلشو نگشتم اشغالاشو در بیارم چون ی بار مام ...

برنج ها اکثرا پاک شدن

ولی الان ی نگاهی کن ببین سنگ نداره؟

اگر پوشال و اینجیزاس خودش میاد بالا

اگر سنگ و چیزای سیاه بود اونا سنگه 

عزیزم خب چه کاریه همون  اول همه رو مرغ رو با آب و پیاز و ادویه میذارم تو قابله تا جوش بیاد بعد ...

اونم میشه اما مزش خیلی فرق داره

همیشه اگر میخای خوشمزه بشه

اول پنج دقیقه ابپز کن که میکروباش بمیرن

بعد پیازو سرخ کن و داخلش مرغارو سرخ کن

در حین سرخ ادویه بزن

مثل پاپریکا نمک و فلفل سیاه کمی و زرد چوبه

ب اندازه ای سرخ کن ک همیشع دوسدارید

بعد ک سرخ کردی روش اب بریز و اندازع ی بند انگشت فلفل دلمه بنداز

بزار بجوشه

وقتی جوشید زیرشو کم کن و درشو نیمه بزار و بمونه ی مدت

ما تو مرغ یدونه هوبج کوچیکم میندازیم خوشمزه میکنه

ی ظرفم روغن بریز و رب و سرخ کن و بریز داخل مرغا

دو ساعت با شعله کم بزار بپزع و چنگال بزن اگر راحت رف داخل یعنی پخته

و خاموش کن

اونم میشه اما مزش خیلی فرق داره همیشه اگر میخای خوشمزه بشه اول پنج دقیقه ابپز کن که میکروباش بمیرن ...

ممنون عزیزم 

ی سوال من میخوام روی برنج زرشک و اینا بریزم خلال هم میخواد بذارم 

بعد الان زرشک رو گذاشتم خیس بخوره تا سرخ کنم بعدش فقط خلال همه باید بذارم خیس بخوره با نه همینجوری سرخش‌ کنم با زرشکا ؟