اگه چهار نفرتون خیلی میخورید نفری ی پیمونه
ک یعنی چهار پیمونه باشه
بریز تو ظرف بشورش بعد ک شستی روش اب بریز بزلر خیس بخوره دو ساعت کافیه
اگر بیشتر خیس بخوره له میشه
برای درست کردن برنجم وقتی ک دو ساعت خیس خورد یکبار دیگ اب بکش و روش اب بریز بزار رو گاز
اب شروع کرد به قل قل کردن هر چند دقیقه برو سر گاز با قاشق ی دونه برنج و بگیر دستت و له کن
اگر حس کری سفته بزار باز بجوشه
اگر از وسط راحت نصف شد خاموش کن سریع ابکش کن برنج و
رو برنج اب سرد بگیر حرارتش بره
بعد بزار کنار تا اب اضافه از ابکش بیاد بیرون و برو سراغ قابلمه تا ته دیگ بزاری
قابلمه و بزار رو گاز
داغ ک شد و ابی داخل قابلمه نبود ، رو غن بریز ب اندازه ای ک فقط پخش بشه تهش اندازه س چهاز قاشق بسع برا ی قابلمه چهار نفره
بعد ک روغن داغ شد ی نون دولا و اندازه کف قابلمه ببر و بنداز توش
بعدم با چنگال سعی کن رو نون سوراخ بزاری
بعد ک اینکارو کردی برنجی ک داخل ابکشع و بریز توش
وسط برنج ام با قاشق گودال کن ک خوب دم بکشه
دم کنی و بزار و شعله کم
هر ده دقیقه ام قابلمه و بچرخون ک خوب همه سمتش سرخ بشه
بعد ی ربع یا نیم ساعت(با شعله خیلی کم) خاموشش کن
ما دیگ روش روغن نمیزنیم اما اگر شما پرچرب میخورید بعد اینک خاموش کردی و برنج هنوز داغه سریع ی نصف لیوان روغن داغ کن جوری ک جلز ولز کنه
بعد از جلز ولز کردناش بریز رو برنج
اگر خوب داغ شده باشه برنج صدای جلز میده
اگر صدا نداد بزلر روغن خوب داغ ش و بعد بریز
این از دستور برنج