2777
2789

بچه ها مامانم نمیتونه غذا درست کنه من به جاش میخوام مرغ سرخ کرده و سیب زمینی و اینا درست کنم بلد نیستم راهنمایی کنید چجوری درست کنم ؟ برنج چجوری باید درست کنم ؟؟ اول بگید واسه چهار نفر چند پیمانه برنج لازمه بعد برنج رو چقدر باید بذارم بخیسه بعد چجوری بذار تو قابله بپزه چجوری باید ابکش کرد میشه همه اینا رو بگیدددد ؟؟؟ 

مرغ رو چجوری بپزم !؟ مرغ رو‌اول باید تو آب زیاد بذارم آب پز بشه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا برنج ۴ پیمانه بزنج خیس کن.یه ساعت قبل.بعد اب بزار تو قابلمه جوش بیاد بعد ۳تا۴ ق چ خوری نمک اضاف کن بعد برنج رو ابشو بگیر بریز ت  اب جوش .وقتی که دست زدی یکم نرم شده بود ابکش کن بعد روغن بریز کف قابلمه نون بزار برا ته دیگ بعد بزنج رو بریز تو قابلمه.بزار شعله کم یه نیم ساعت دم بکشه

برا برنج ۴ پیمانه بزنج خیس کن.یه ساعت قبل.بعد اب بزار تو قابلمه جوش بیاد بعد ۳تا۴ ق چ خوری نمک اضاف ...

چند دقیقه آب جوش رو بذارم رو گاز تا جوش بیاد بعد برنج بریزم داخلش ؟؟

و اینکه بعد چقدر تایم باید برنج رو بریزم تو ابکش ؟

برنج همون 4 پیمانه بزار البته ببین خوراک تون چجوره 

زیاد میخورید یا کم

ما برای 3 نفر 2 پیمانه میزاریم باز زیاد میاد

برنج رو تمیز کن یعنی ببین سنگ چیزینا نداشته باشه بعد بشور بعد بریز تو قابلمه خورد نظر. نمک بریز 1قاشق و نیم چای خوری 

بعد روغن بریز 

اب هم دوتا کاسه بریز در حدی ک یه بند انگشت از روی برنج رو اب بگیره بزار کنار

من ابکش بلد نیستم اینجوری میپزم

بعد خورشت مرغ منظورته؟ 

پیاز خلال کن ریز سرخ کن با روغن

بعد مرغ رو سرخ کن یا همون تفت بده

بعد اگه عصاره مرغ داری بزن نداری ادویه همه کاره یکم فلفل سیاه نمک . بعد فلفل دلمه در حد یه چندتا خلال کوچیک زیاد بزنی طعمشو عوض میکنه

بعد اگه هویج داری گرد خورد کن بریز بعد رب رو تفت بده 

زعفران هم اماده کن بریز رو مرغ اب بریز بزار بپزه

یه نیم ساعت ک گذشت میتونی برنج رو زیرش رو روشن کنی

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

مرغ رو هم برا سرخ من اول اب پز میکنم بعد سرخ میکنم.مرغ رو بریز تو قابلمه اب بریز روش جوش بیاد تا اون چیزای سفید رنگ که مثل چربی هستش بیاد رو بعد مرغ رو ابکش کن.حالا مرغ رو بریز قابلمه یا تابه که همیشه مامانت میزاره.یه پیاز رو خلال کن بزار رو مرغا زردچوبه نمک فلفل و اون ادویه هایی که مامانت میزنه رو بریز فلفل دلمه و هویچ هم بریز روش.بعد یه لیوان بزرگ اب جوش بریز روش درشو بزار.بزار رو شعله زیاد اول جوش که اومد زیرشو کم کن.بعد نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه چک کن‌ببین پخته یا نه.بستگی به قطعات مرغت داره.وقتی پخت ابکش کن بفد روغن بزاز داغ بشه مرغارو یکی یکی توش سرخ کن از هردوطرف‌.

اگه چهار نفرتون خیلی میخورید نفری ی پیمونه

ک یعنی چهار پیمونه باشه

بریز تو ظرف بشورش بعد ک شستی روش اب بریز بزلر خیس بخوره دو ساعت کافیه

اگر بیشتر خیس بخوره له میشه

برای درست کردن برنجم وقتی ک دو ساعت خیس خورد یکبار دیگ اب بکش و روش اب بریز بزار رو گاز

اب شروع کرد به قل قل کردن هر چند دقیقه برو سر گاز با قاشق ی دونه برنج و بگیر دستت و له کن 

اگر حس کری سفته بزار باز بجوشه

اگر از وسط راحت نصف شد خاموش کن سریع ابکش کن برنج و

رو  برنج اب سرد بگیر حرارتش بره

بعد بزار کنار تا اب اضافه از ابکش بیاد بیرون و برو سراغ قابلمه تا ته دیگ بزاری

قابلمه و بزار رو گاز 

داغ  ک شد و ابی داخل قابلمه نبود ، رو غن بریز ب اندازه ای ک فقط پخش بشه تهش اندازه س چهاز قاشق بسع برا ی قابلمه چهار نفره

بعد ک روغن داغ شد ی نون  دولا و اندازه کف قابلمه ببر و بنداز توش

بعدم با چنگال سعی کن رو نون سوراخ بزاری

بعد ک اینکارو کردی برنجی ک داخل ابکشع و بریز توش

وسط برنج ام با قاشق گودال کن ک خوب دم بکشه

دم کنی و بزار و شعله کم

هر ده دقیقه ام قابلمه و بچرخون ک خوب همه سمتش سرخ بشه

بعد ی ربع یا نیم ساعت(با شعله خیلی کم) خاموشش کن 

ما دیگ روش روغن نمیزنیم اما اگر شما پرچرب میخورید بعد اینک خاموش کردی و برنج هنوز داغه  سریع ی نصف لیوان روغن داغ کن جوری ک جلز ولز کنه

بعد از جلز ولز کردناش بریز رو برنج

اگر خوب داغ شده باشه برنج صدای جلز میده

اگر صدا نداد بزلر روغن خوب داغ ش و بعد بریز

این از دستور برنج